Privedetective inhuren


Heeft u een vermoeden van fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Bijvoorbeeld kasverschillen, niet kloppende voorraden, onrechtmatig ziekteverzuim of het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie? Dan staat Rebuss Recherche graag voor u klaar. Naast bedrijfsrecherche kunt u ook bij ons terecht als u te maken heeft met zaken als vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, stalking of vreemdgaan van een partner. Een privedetective inhuren van Rebuss is dan een oplossing. Kom in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van Rebuss!

Privedetective inhuren voor diverse zaken

Rebuss is inzetbaar voor zowel zakelijke onderzoeken (bedrijfsrecherche) als priveonderzoeken. Wij waarborgen te allen tijde uw privacy, wat betekent dat alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens bewaard en beschermd worden volgens de wetten van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Ook houden wij ons strikt aan de privacy gedragscode. U kunt voor de volgende zaken bij ons terecht:

  • Afpersing/chantage onderzoek
  • Cameraplaatsing en verhuur
  • Stalking onderzoek
  • Alimentatie-onderzoek
  • Onderzoek naar vermiste personen
  • Onderzoek bij bezorgdheid (loverboy, drugs, relaties, vreemdgaan, weglopen)

Waarom een privedetective van Rebuss inhuren?

Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals met de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Het is namelijk van groot belang dat bedrijfsdiefstal of fraude tot in de puntjes wordt uitgezocht en geanalyseerd. Ook voor priveonderzoeken is het belangrijk dat u verzekerd bent van diepgaand onderzoek door specialisten. Daarom werken wij enkel met specialistische rechercheurs die rapportages maken die zeer sterk juridisch onderbouwd zijn. Onze werkwijze is helder en duidelijk en onze resultaten zijn doeltreffend. Kiezen voor Rebuss is daarom een zeer verstandige keus.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat het voor uw situatie betekent als u besluit een privedetective in te huren? Neem dan direct contact met ons op! Bel naar 030-2766537, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en voorzien u altijd van een passend advies. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gratis intake Informatie aanvragen