Privédetective


Bent u in een situatie terechtgekomen waarin u een privédetective nodig heeft? In dat geval kunt u terecht bij Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives & Juridisch adviseurs. De rechercheurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring op het gebied van onderzoek naar waarheidsvinding.

Werkwijze van de privédetectives bij Rebuss

Wat is de werkwijze van een privédetective? Wij bieden altijd eerst een gratis intakegesprek om zo het juiste advies te kunnen geven.  Hierdoor vormt er een goede samenwerking welke is gebaseerd op vertrouwen en wij nemen graag de tijd voor u en uw verhaal.

Na het intakegesprek zijn er een aantal standaard stappen die wij doorlopen om het onderzoek goed te laten verlopen. Hierdoor krijgt het onderzoek door Rebuss een helder doel. Een gedegen onderzoek omvat de volgende aspecten: intakegesprek, technisch en tactisch onderzoek, vastleggen van de feiten, analyse, evaluatie en de eindrapportage.

Waarvoor zet ik een privédetective in?

De diensten van Rebuss zijn inzetbaar in diverse situaties. Zo kunt u te maken hebben met een vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, adoptie, stalking, een alimentatieonderzoek of overspel. Dit zijn allemaal gevoelige zaken die uw leven kunnen gaan beheersen. Een greep uit de onderzoeken welke Rebuss Bedrijfsrecherche kan uitvoeren zijn;

Overspel
✓ Woonfraude
✓ Stalking onderzoek
✓ Alimentatieonderzoek
✓ Onderzoek naar vermiste personen
✓ Onderzoek bij bezorgdheid
(Seksuele) Intimidatie

Onze rechercheurs bezitten alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen en hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van fraude en opsporing. Hierdoor wordt het verkregen bewijs in een deskundige rapportage vastgelegd. Deze kan gebruikt worden in een eventuele rechtszaak of aangifte. Onze onderzoeken zijn altijd juridisch, objectief en feitelijk onderbouwd.

Dit maakt Rebuss een vertrouwd detectivebureau bij de overheid, in het bedrijfsleven en voor de particulier.

Privédetective nodig?

Heeft u hulp nodig van een privedetective? Dan kunt u contact opnemen met Rebuss voor een onderzoek door een privédetective. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-18810466. en wij zijn gevestigd in Zeist en werkzaam in heel Nederland.

Gratis intake Direct bellen

www.de-privedetective.nl