Recherchebureau Nederland


Rebuss is een recherchebureau in het midden van Nederland. Rebuss zet zich in voor onderzoek naar fraude en misstanden binnen bedrijven, de overheid, advocatuur en particulieren binnen heel Nederland. Heeft u een vermoeden van fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Dit kan diefstal zijn, maar ook onrechtmatig ziekteverzuim, het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie, (seksuele) intimidatie, stalking of dossiervorming van feiten en omstandigheden. In de meeste zaken is de objectiviteit en onderbouwing van feiten en omstandigheden binnen een onderzoek van groot belang. Denk aan Integriteitskwesties of (seksuele) intimidatie zaken.

 

Erkende rechercheurs

Wilt u zeker weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt en opgelost, dan kiest u voor professioneel bedrijfsrecherche bureau in Nederland. Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives & Juridisch adviseurs is actief als bedrijfsrecherche in Nederland en werkt met een gespecialiseerd team van rechercheurs, Privedetectives, oud politieagenten en juristen samen in heel Nederland. Hierdoor is Rebuss recherchebureau in heel Nederland snel en effectief inzetbaar met de beste onderzoekskwaliteit en daarmee resultaat. Met deze combinatie van specialisten is een fraudezaak gedekt als het gaat om kennis, kunde en ervaring op het gebied van opsporing. Rebuss recherchebureau Nederland helpt bij het oplossen van bedrijfsdiefstal en zijn hierbij op de hoogte van alle relevante regels en wetten van de AVG.

Rebuss recherchebureau Nederland is 15 jaar geleden ontstaan als Recherchebureau Smits & Schmidt, een recherchebureau in Nederland welke van oudsher veel naamsbekendheid en betekenis heeft gekregen in de onderzoekswereld. Recherchebureau Rebuss Nederland voert inmiddels al meer dan 15 jaar deskundig  onderzoek ui in heel Nederland. Rebuss recherchebureau is in Nederland bekend met het vastleggen en onderbouwen van feiten op doortastende en zorgvuldige wijze. Zij leggen de bevindingen vast een juridisch onderbouwde eindrapportage. Rebuss Recherchebureau in Nederland is als professioneel bedrijfsrecherche bureau in Nederland door justitie en politie gecertificeerd. Recherchebureau Rebuss beschikt over alle benodigde papieren, diploma’s en vergunningen om gedegen onderzoek uit te voeren.

Recherchebureau Rebuss Nederland helpt u graag verder met onder andere;

 

Voordelen Recherchebureau Rebuss Nederland

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal of fraude is niet zomaar iets. Het is belangrijk dat dit tot in de puntjes wordt uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss recherchebureau garandeert daarom diepgaand onderzoek door ervaren professionals door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Indien u ervoor kiest om Rebuss Bedrijfsrecherche in Nederland in te schakelen zult u nog veel andere voordelen ervaren, zoals:

  1. Wij zijn duidelijk en helder;
  2. Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd;
  3. Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties;
  4. Onze resultaten zijn doeltreffend;
  5. Wij werken enkel met specialistische rechercheurs.
  6. Reeds 15 jaar ervaring

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat Rebuss recherchebureau voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfsrecherche en Privédetective onderzoek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Heeft u eerst nog een aantal vragen of bent u op zoek naar meer informatie over een onderzoek in Nederland? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 06-18810466, een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.  Ga altijd voor helderheid en schakel de hulp in van Rebuss recherchebureau Nederland voor de meest ervaren Privédetectives & Juridisch adviseurs. U bent van harte welkom op ons kantoor centraal in Nederland, in Zeist (Utrecht). Ook telefonisch kunnen we u tijdens een gratis intake informeren wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van rechercheonderzoek in Nederland.

Gratis intake Informatie aanvragen