Contact

Vrijblijvend contact met een rechercheur of adviseur van Rebuss Recherchebureau? U kunt op verschillende manieren in contact met ons komen. Een intake of eerste gesprek advies is altijd gratis. Het privacybeleid van Rebuss recherchebureau is van toepassing waardoor uw persoonlijke informatie altijd vertrouwelijk en discreet wordt behandeld.

U kunt ons bellen een Whatsapp sturen, e-mailen. Of vindt u het prettiger als wij contact met u opnemen? Vul dan een van de contactformulieren in. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Rebuss Bedrijfsrecherche, prive detectives & juridisch adviseurs is gevestigd in Zeist (Utrecht) en werkt landelijk met professionals.

Of bel direct met een van onze adviseurs: 030-7857123

Route naar Rebuss Recherchebureau

Uiteraard kunt u ook een persoonlijke afspraak met ons plannen.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Zeist (maakt hiervoor dan een afspraak).

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is het werkgebied van Rebuss?

Rebuss is een erkend recherchebureau welke landelijk rechercheurs inzet.

Wat zijn de voordelen van het inzetten van Rebuss Bedrijfsrecherche?

Rebuss heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van fraude, onderzoek en het juridisch vlak. Dit heeft tot resultaat dat Rebuss inmiddels bekend staat om zijn/haar volledige en kwalitatief goed onderbouwde dossiers. Een must voor onze klanten!

Hoe gaat een gratis intake in zijn werk?

U kunt iedere dag tussen 9:00-21:00 uur contact opnemen met Rebuss
Bedrijfsrecherche en privédetectives.
Dit kan per telefoon: 06-18810466 of
Per email: info@rebuss.nl
Of via een van onze andere contactbronnen via de website:

Mag ik zelf informatie aanleveren voor het onderzoek?

Uiteraard kunt u reeds vergaarde informatie delen met Rebuss. Rebuss zal de geleverde informatie altijd toetsen. Dit zijn wij verplicht om onze objectiviteit te kunnen garanderen. Als opdrachtgever kunt u meehelpen door eventuele documenten en bewijsmateriaal aan te leveren die van bijdragen aan het onderzoek.
Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik zien of een Recherchebureau te vertrouwen is?

Elk legitiem recherchebureau moet een vergunning van het Ministerie hebben, een zogenaamd POB nummer. Deze is online beschikbaar.
Recherchebureaus zijn tevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens en het werken volgens een privacy gedragscode. Alle medewerkers
van Rebuss zijn in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en hebben toestemming van de politie om recherchewerkzaamheden uit te voeren. Dit kunnen alle rechercheurs aantonen met een ‘gele pas’.