Recherchebureau Rebuss


Rebuss staat voor ‘REchercheBUreau Smits & Schmidt‘. Een naam welke in 2008 door twee experts op het gebied van fraude is bedacht. Het staat voor waarheidsvinding en de oplossing bij fraude en diefstal binnen uw bedrijf, de overheid of in een privé situatie. Of u op zoek bent naar een digitaal rechercheur, bedrijfsrechercheur, forensisch onderzoeker of privé detective? Werken nauw samen met justitie en Politie en hebben een reeks van fraude zaken op kunnen lossen met succes! Rebuss is niet voor niets een begrip in de regio Utrecht en omstreken.

Onze rechercheurs en prive detectives helpen op te lossen en hebben de juiste ervaring en expertise opgebouwd bij Rebuss Recherchebureau. Wij zijn integer en discreet. Er werken bij dit recherchebureau rechercheurs en detectives die competent en betrouwbaar zijn. De bescherming van uw privacybelangen staan bij ons voorop. Niet voor niets is Rebuss recherchebureau een door Justitie en Politie gecertificeerd onderzoeksbureau m et als doel waarheidsvinding.

 

Ervaring en vertrouwen

Binnen het team van Rebuss bedrijfsrecherche bevindt zich een jurist. Dit maakt dat naast het rechercheonderzoek dat Rebuss uit voert, de onderzoeken goed juridisch geadviseerd en onderbouwd worden. Rebuss recherche is bekend met het overheidsorgaan en binnen de advocatuur. Dit maakt Rebuss bij de overheid, het bedrijfsleven en ook voor de particulier een vertrouwd recherchebureau om zaken mee te doen.

Zo beschikken we over verschillende expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen. Van privé onderzoek tot bedrijfsrecherche of integriteitskwesties. Door deze kennis te delen en te combineren is Rebuss een veelzijdig recherchebureau ofwel detectivebureau waar mensen werken met passie en kennis van het vak.

 

Wat maakt Rebuss uniek?

Door ruime ervaring is recherchebureau Rebuss vertrouwd met het gehele justitiële apparaat. Waar anderen vastlopen komen wij met inventieve oplossingen. Onze experts beschikken over de benodigde kwalificaties en hebben waarheidsbevinding hoog in het vaandel staan.

Als bedrijfsrecherche bureau weten wij als geen ander dat een fraudeonderzoek meer is dan alleen feiten opsporen. Bij elke zaak zijn mensen betrokken. Iedere casus maakt onverwachts emoties los. Wij houden hier altijd rekening mee. Onze experts beschermen uw privacy. Daarnaast staat Rebuss bekend om haar kwalitatief uitgebreide rapportages die opgebouwd zijn uit enerzijds de juridische gedachte en anderzijds het rechtmatig verkregen bewijs. Rebuss heeft een vergunning sinds 2009 en voert sinds deze tijd onderzoeken op alle vlakken van misstanden of privé detective onderzoek uit.

 

Gratis intakegesprek

Rebuss bedrijfsrecherche bureau is gevestigd in het midden van Nederland, te Zeist (Utrecht) en bereikbaar op telefoonnummer: +31 30 785 71 23.

Wij werken landelijk met een team aan rechercheurs. Rebuss bedrijfsrecherche is o.a. in de volgende steden werkzaam: Amsterdam, Utrecht, Almere, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Den Haag, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Tilburg, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Zoetermeer, Zaanstad, Ede/Wageningen. Heeft u een aanvraag die u graag met ons wenst te bespreken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een intake in te plannen, wij helpen u graag verder.

 

Gratis intake Informatie aanvragen