Privé detective


Prive detectives zijn vandaag de dag echter inzetbaar voor vele diverse taken. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, stalking of vreemdgaan van een partner? Een privé detective van Rebuss Bedrijfsrecherche  is dan een oplossing. Wij zijn een betrouwbaar detective bureau dat alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen bezit om bovenstaande onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Heeft u een privé detective nodig? Dan staat Rebuss Bedrijfsrecherche, Privé detectives & Juridisch adviseurs voor u klaar!

 

Privé detective inzetten voor onderzoek

De politie kan u bij sommige vraagstukken niet direct helpen. Toch kunnen deze vraagstukken uw leven flink gaan beheersen. Een prive detective van Rebuss biedt uitkomst. Rebuss beschikt over vele diverse expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van priveonderzoek tot bedrijfsrecherche. Onderstaand vindt u een opsomming van situaties waarvoor wij een prive detective in kunnen laten zetten:

 

Waarborging van privacy bij Rebuss

Hoe zit het met de privacy van onze klanten? Wij snappen dat het een flinke stap is om uw vraagstuk op tafel te gooien. Vaak komt er toch veel vertrouwelijke informatie bij kijken. Bij Rebuss is het echter vanzelfsprekend dat er discreet wordt omgegaan met deze informatie. Alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens worden bewaard en beschermd volgens de wetten van het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens). Daarnaast houden wij ons te allen tijde aan de privacy gedragscode. Bij Rebuss bent u verzekerd van een professionele afhandeling van uw vraagstuk.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten van Rebuss recherchebureau voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het inhuren van een privé detective. Wilt u eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-18810466, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Laat uw leven niet langer beheersen en schakel de hulp in van Rebuss recherchebureau. Wij helpen u graag verder!

Gratis intake Informatie aanvragen