Juridisch advies nodig?


De resultaten van een onderzoek kunnen vragen om stappen waarover u juridisch advies nodig kunt hebben. Hierbij ondersteunen we u graag. In de meeste gevallen gaat het om vertrouwelijke informatie die discreet moet worden behandeld. Wij bieden begeleiding tijdens dit gehele proces en zijn in staat u te voorzien van juridisch advies.

 

Juridisch advies voor iedereen

Wanneer kunt u ook al weer een werknemer op staande voet ontslaan? Wanneer is er precies sprake van contractbreuk? Steeds vaker krijgen we te maken met verzoeken om een bezwaarschriften op te stellen. Kortom, u staat in uw recht, maar hoe verkrijgt u dit recht? Wij helpen zowel particulieren en bedrijven in juridische kwesties.

De routes zijn in deze gevallen soms verschillende, maar het doel is hetzelfde. Wij kijken met u mee en adviseren u bij civiele procedures hoe u een schadevergoeding kunt krijgen. Wenst u dat we de correspondentie met instanties overnemen? Ook dat is mogelijk.

Recherchebureau Rebuss heeft juridische kennis in huis die u gedurende het gehele onderzoek kan begeleiden en adviseren als het om juridisch advies gaat en zeker als het in combinatie met een onderzoek is. Onze mr. in de rechten is namelijk tevens privédetective. Mocht u na het traject alsnog de gang naar de rechter moeten maken, dan kunt u erop vertrouwen dat de rapportages en van Rebuss Recherchebureau advies rechtsgeldig zijn. Rebuss heeft daarin de benodigde ervaring.

Overigens zijn er in de rechtspraak zaken bekend waarbij de werkgever de onderzoekskosten op de onderzochte werknemer kan verhalen (Ktr. Amsterdam, 8 september 2003, JAR 2003/230 en Rb Breda, 14 april 2010, LJN BM2354). Uiteraard helpt Rebuss recherche u ook de gemaakte onderzoekskosten te verhalen.

 

Neem contact op

Onze experts staan u graag bij tijdens dit soort juridische kwesties. Voordat we voor u aan de slag gaan hebben we eerst een gratis intakegesprek. Ieder onderzoek en opdracht is uniek. Het doel is een zaak zo snel en professioneel mogelijk op te lossen. Uw wensen stellen wij centraal. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Direct bellen met een adviseur?

Rebuss voert onderzoeken landelijk uit onderzoekt regelmatig voor de advocatuur als het gaat om het vergaren van feiten ter voorbereiding van bijvoorbeeld een rechtszaak.

Gratis intake Direct bellen