Gratis intakeInformatie aanvragen

Bedrijfsrecherche bureau inschakelen?


Bedrijfsrecherche Rebuss is een gecertificeerd recherchebureau dat grondige onderzoeken uitvoert voor bedrijven en de advocatuur. Dit zijn onderzoeken naar zaken als bedrijfsdiefstal, fraude of onrechtmatig ziekteverzuim. Aan de hand van onze jarenlange ervaring met het gehele justitiële apparaat voeren wij grondig onderzoek uit in uw zaak. Zo weten wij u van alle relevante informatie te voorzien.

Ons recherchebureau is voor talloze onderzoeken inzetbaar. Wij gaan professioneel en discreet te werk. De rapportages die u van ons ontvangt zijn uitgebreid en allesomvattend. Zo bevatten deze ook advies van onze juristen over eventuele vervolgstappen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Gratis intake Informatie aanvragen

Wanneer kunt u een bedrijfsrecherche inschakelen?

Bedrijfsrecherche Rebuss is breed inzetbaar. Wij voeren diverse soorten onderzoeken uit voor onze cliënten. Wij verzamelen onder meer informatie en geven advies in de volgende zaken:

Onrechtmatig ziekteverzuim;
Buitendienst (o.a. misbruik van eigendom en/of tijd van werkgever);
Pre-employement (o.a. oud-werkgevers, referenties en diploma’s);
Antecedenten (o.a. verleden, leefomgeving en financiële situatie);
Uitkeringsfraude;
Hypotheekfraude;
Verzekeringfraude;
Falsificatie, vervalsing (o.a. merken, plagiaat);
Bedrijfsdiefstal;
Woonfraude (illegale onderhuur, misbruik van woning);
Kredietwaardigheid (vermogenspositie bepalen);
Schending van overeenkomsten (o.a. concurrentie/relatiebeding).

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie, of vraag om een offerte. Vul het online formulier in of bel ons op 030 27 66 537.

Gratis intake Informatie aanvragen

Wat mag een bedrijfsrecherche doen?

Wanneer u een detective inschakelt om voor uw bedrijf onderzoek te verrichten, heeft deze diverse middelen tot zijn beschikking. Ten opzichte van iemand die intern onderzoek doet, heeft een gecertificeerde bedrijfsrecherche meer mogelijkheden in zijn arsenaal. Zo hebben wij als gecertificeerd bedrijf toestemming om personen te schaduwen en andere opsporingsmethoden te gebruiken.

Daarnaast is onze werkwijze grondig en professioneel. Onze expertise en methodiek zorgt voor het nodige bewijs en de nodige informatie om de stap naar de rechter te kunnen maken.

Bedrijfsrecherche

Wat houdt bedrijfsrecherche onderzoek in?

Wanneer u misstanden binnen uw bedrijf vermoedt en deze wilt laten onderzoeken door een professionele externe partij, voert een bedrijfsrecherche dit onderzoek uit. Wij nemen uw zaak grondig onder de loep en gebruiken onze middelen om zoveel als mogelijk relevante informatie te verzamelen.

Rekening houdende met juridische vereisten in een eventuele rechtszaak wordt op systematische wijze bewijs verzameld. Dit wordt uiteindelijk in een rapportage aan u gepresenteerd. Gedurende het onderzoek bent u verzekerd van korte communicatie lijnen, zodat u goed op de hoogte van de gang van zaken blijft.

“Door ruime ervaring is recherchebureau Rebuss vertrouwd met het gehele justitiële apparaat. Van politieonderzoek tot alle ins & outs op juridisch gebied en bedrijfsrecherche.”


Gratis intake Informatie aanvragen

Uitgebreide rapportages

Als bedrijfsrecherche garandeert Rebuss grondig onderzoek door bedreven en ervaren professionals. Bij al onze onderzoeken worden juristen, voormalig politieagenten en overige experts ingezet. Het ligt er maar net aan waar het type onderzoek om vraagt.

Ons werk verrichten wij op basis van wederzijds vertrouwen met onze klanten. Wij staan dan ook voor duidelijkheid en helderheid. Hiertoe werkt ons bureau met juridisch sterk onderbouwde, uitgebreide rapportages. Indien het toch tot een rechtszaak komt, is er in ieder geval voldoende informatie beschikbaar.

Discretie en professionaliteit

Een professioneel recherchebureau is in staat om een bedrijfsrecherche onderzoek grondig en discreet uit te voeren. Dit is vereist voor het verzamelen van genoeg en goede informatie. Doordat wij tijdens de onderzoeken discreet te werk gaan, wordt het vertrouwen bij geen enkele betrokken partij geschaad.

Eén van onze onderschatte krachten is dat wij veel vrouwelijke medewerkers in dienst hebben. Doordat zij door menigeen niet snel worden gezien als rechercheurs hebben zij meer vrijheid en mogelijkheden om hun onderzoekspraktijken voortvarend uit te voeren.

Gratis intake Informatie aanvragen

Juridisch advies over vervolgstappen

Als u recherchebureau Rebuss inschakelt bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand onderzoek. Wij garanderen de hoogste vorm van privacy en leveren een rapportage op topniveau. Onze juridische afdeling onderzoekt welke stappen zinvol en resultaatgericht zijn. Advies hierover wordt in het rapportage opgenomen.

“Waar anderen vastlopen komen wij met inventieve oplossingen.”


Fraudeonderzoek laten uitvoeren

Heeft u het vermoeden dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen gepleegd worden? U doet er dan verstandig aan om dit serieus te nemen en direct een bedrijfsrecherche in te schakelen. Rebuss werkt met snelle dossiervorming en zo min mogelijk interne communicatie. Dit is belangrijk, want bij het vermoeden van diefstal of fraude is het cruciaal dat zo min mogelijk medewerkers hier lucht van krijgen.

We voorkomen met deze werkwijze dat de situatie verslechterd en vergroten de kans op het pakken van de dader. Te laat in actie komen kan ook daadwerkelijk te laat zijn. De spreekwoordelijke vogel is gevlogen of heeft lucht gekregen van het onderzoek. De dader kan zijn sporen hebben gewist, wat de kans op ontmaskering gering maakt.

Gratis intake Informatie aanvragen

Bedrijfsrecherche onderzoek bij diefstal of ziekteverzuim

Stelen op het werk, helaas komt het in de praktijk meer voor dan we denken. U neemt als werkgever een werknemer aan op basis van vertrouwen. Het is dan ook onprettig te weten dat iemand met dit vertrouwen aan de haal is gegaan. Of dat nu op financieel gebied is of in de vorm van goederen, diensten of uw kostbare tijd.

Een optie om deze ontvreemding tegen te kunnen gaan is het plaatsen van een camera. Maar dit blijft een lastig iets: want wat mag volgens de wet nu wel en wat mag er niet? En hoe gaat het vervolgens met bijvoorbeeld de ontslagprocedure? Bedrijfsrecherche Rebuss inschakelen is daarom de ideale optie. Wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van bedrijfsdiefstal. Onze juristen kennen de wetten en regels op dit gebied bijna uit ons hoofd. Wij staan u dan ook graag bij om weer vertrouwen te creëren op de werkvloer.

Recherchebureau Rebuss – gecertificeerd en gespecialiseerd

Tegenwoordig zijn rechercheurs inzetbaar voor veel verschillende taken. Zo is informatieoplossing een expertise waar Bedrijfsrecherche Rebuss zich door de jaren heen in heeft gespecialiseerd. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een bekende en betekenisvolle naam in de recherchewereld.

Door te werken met gedreven, integere en resultaatgerichte medewerkers zijn wij een betrouwbaar recherchebureau dat door het ministerie van justitie en politie is gecertificeerd. Ook zijn we in bezit van alle wettelijke benodigde diploma’s en vergunningen om onderzoeken voor u te organiseren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij inzetbaar in heel Nederland.

Gratis intake Informatie aanvragen

Breed netwerk voor een gedegen onderzoek

Onze rechercheurs gaan vakkundig te werk en beschikken de benodigde kwaliteiten om gedegen onderzoek te verrichten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij nauw samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, en installateurs bij cameraplaatsingen.

Recherchebureau Rebuss heeft beschikking over vele expertises op gebied van onderzoek naar personen en fraude, zowel als bedrijfsrecherche als bij privéonderzoek. Wat voor diensten u ook van ons nodig heeft, uw gegevensbescherming en privacybelangen staan bij ons altijd voorop. Wij zullen daarbij alles in het werk stellen om enige vorm van imagoschade te voorkomen.

Bedrijfsrecherche of privé detective?

Als recherche zijn we voornamelijk actief voor bedrijven op de zakelijke markt en in de advocatuur. Ook werken wij met privé detectives. Dit zijn onderzoekers die hun expertise inzetten voor particulieren. Het verschil tussen een bedrijfsrecherche en detective ligt vooral in de markt en het type cliënt.

Bel gelijk voor een vrijblijvende kennismaking

Wilt u graag in gesprek komen met bureau Rebuss omdat alles in uw zaak te laten uitzoeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij werken in de regio Zeist en de regio Utrecht, waar wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Bel ons op 030 27 66 537, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Gratis intake Informatie aanvragen

Wanneer schakelt u een Bedrijfsrecherche in?

Bedrijfsrecherche Rebuss houdt zich bezig met het oplossen van uw probleem. Waarbij professionaliteit en discretie voorop staat. Bedrijfsrecherche Rebuss kunt u voor talloze onderzoeken inzetten. Denk bijvoorbeeld aan onderzoeken zoals:

De Rapportages die u ontvangt van de Bedrijfsrecherche zijn uitgebreid en allesomvattend. Daarnaast krijgt u juridisch advies over eventuele vervolgstappen. Plan een gratis intake gesprek bij een van onze rechercheurs

Wat kun je verwachte van een bedrijfsrecherche onderzoek?

Als u misstanden binnen uw bedrijf vermoedt, kunt u dit laten onderzoeken door een externe partij. Bedrijfsrecherche Rebuss neemt de zaak onder de loep en verzameld zoveel mogelijk relevante informatie.
Een bedrijfsrecherche heeft meer mogelijkheden bij zo’n onderzoek, dan wanneer iemand intern op zoek gaat naar informatie. Zo mag een bedrijsfrecherche mensen schaduwen en andere opsporings mogelijkheden gebruiken, omdat ze hier de toestemming voor hebben.
Bij Bedrijfsrecherche Rebuss kunt u korte communicatie lijnen verwachten, zo blijft u goed op de hoogte van de voorgang van het onderzoek.
Benieuwd wat Rebuss voor u kunt betekenen? Vraag dan nu om gratis advies.

Wat zijn de voordelen van het inzetten van Rebuss Bedrijfsrecherche?

Rebuss heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van fraude binnen bedrijven, onderzoek en het juridisch vlak. Dit heeft tot resultaat dat Rebuss inmiddels bekend staat om zijn/haar volledige en kwalitatief goed onderbouwde dossiers. Een must voor onze klanten!
Wilt u weten wat Rebuss Bedrijfsrecherche voor u kunt betekenen? Neem dan nu eenvoudig contact met op of vraag een gratis intake aan.