Bedrijfsrecherche


Bent u ondernemer en vermoedt u fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Het kan om kasverschillen, onjuiste administratie of afwijkende voorraden gaan, maar ook het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie of onrechtmatig ziekteverzuim komt regelmatig voor. Rebuss Bedrijfsrecherche is een Recherchebureau welke u kan helpen een gedegen, feitelijk goed onderbouwde rapportage op te bouwen zodat u de juiste vervolgstappen kunt zetten.

 

Wanneer bedrijfsrecherche inschakelen?

Rebuss Bedrijfsrecherche is breed inzetbaar. Wij onderzoeken en geven advies in de volgende zaken:

Bij Rebuss werken experts op het gebied van informatievergaring en opsporing. We zijn dan ook een door justitie en politie gecertificeerd recherchebureau dat enkel werkt met integere en resultaatgerichte werknemers welke beschikken over de juiste expertises om een fraude onderzoek uit te kunnen en mogen voeren. Denk hierbij aan; forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s observanten en juridisch sopecialisten. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop.

 

Waarom een onderzoek door Rebuss Bedrijfsrecherche?

Rebuss garandeert diepgaand onderzoek, uitgevoerd door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en specialistische experts.

 

Voordelen van een onderzoek

  • Wij zijn duidelijk en helder
  • Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd
  • Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Onze resultaten zijn doeltreffend
  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van fraudeonderzoek

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat Rebuss Bedrijfsrecherche voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. U kunt vrijblijvend bellen of een bericht sturen naar 06-18810466, maar u kunt ons ook e-mailen of het contactformulier invullen. Rebuss staat graag voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen