Zoekt u een bedrijfsrecherche?


Bent u op zoek naar een bedrijfsrecherche? Rebuss staat graag voor u klaar. Stelen op het werk; we weten allemaal dat het niet mag, maar helaas komt het in de praktijk toch meer voor dan we denken. U neemt als werkgever een werknemer aan op basis van vertrouwen. Het is dan ook onprettig te weten dat iemand met dit vertrouwen aan de haal is gegaan. Bedrijfsrecherche is in deze tijd (helaas) een veel voorkomende dienst. Want hoe graag u ook wenst dat dit niet het geval is en hoezeer u ook vertrouwen heeft in uw medewerkers; er wordt op de werkvloer toch echt veel ontvreemd. Of dat nu op financieel gebied is of in de vorm van goederen, diensten of uw kostbare tijd. Diefstal binnen een bedrijf wordt op diverse wijzen gepleegd. Sterker nog; het wordt alleen maar meer in tijden van crisis! Hier kunnen een tal van beweegredenen achter zitten. Wellicht kunt u deze redenen wel begrijpen, maar het is en blijft een strafbaar feit. Een optie om deze ontvreemding tegen te kunnen gaan is het plaatsen van een camera. Maar dit blijft een lastig iets: want wat mag volgens de Wet nu wel en wat mag er niet? En hoe gaat het vervolgens met bijvoorbeeld de ontslagprocedure? U kunt hiervoor het bedrijf Rebuss inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van bedrijfsdiefstal en wij kennen de wetten en regels op dit gebied bijna uit ons hoofd! Wij staan u dan ook graag bij om weer vertrouwen te creëren op de werkvloer.

Bedrijfsrecherche

Wanneer bedrijfsrecherche inschakelen?

Heeft u het vermoeden dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen gepleegd worden? Er doet er dan verstandig aan om dit direct serieus te nemen en een recherchebureau in te schakelen; bijvoorbeeld Rebuss. Wij zijn uw bedrijfsrecherche. Rebuss werkt met snelle dossiervorming en zo min mogelijk interne communicatie. Dit is belangrijk, want bij het vermoeden van bedrijfsdiefstal is het cruciaal dat zo min mogelijk medewerkers hier lucht van krijgen. We voorkomen met deze werkwijze ergere situaties of dat de dader uiteindelijk niet gepakt wordt. Te late actie kan ook daadwerkelijk te laat zijn. De spreekwoordelijke vogel is gevlogen of heeft lucht gekregen van het onderzoek. Hij of zij kan zijn of haar sporen hebben verwijderd: bijvoorbeeld in de administratie of digitaal. De kans op het ontmaskeren van de ‘dief’ is daardoor veel kleiner. Bent u benieuwd wanneer u recherchebureau Rebuss kunt inschakelen? Wij doen graag een passend en onderzoek middels bijvoorbeeld de inzet van een privé detective. Bent u benieuwd wanneer u recherchebureau Rebuss kunt inschakelen? We vertellen het u graag:

Het laten uitvoeren van bedrijfsrecherche is iets wat u het best kunt overlaten aan een erkend recherchebureau. Het vereist namelijk een hoge vorm van discretie en professionaliteit. Op een bedrijfsrecherche moet u kunnen vertrouwen; aangezien het vertrouwen bij u nu hoogstwaarschijnlijk is geschaadt. Schakelt u recherchebureau Rebuss in? Dan kunt u rekenen op een uitstekend bedrijfsrecherche onderzoek met de hoogste vorm van privacy en een rapportage op topniveau van uitstekende kwaliteit. Onze jurist bekijkt welke stappen zinvol en resultaatgericht zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en nemen dit mee in elke stap die wij zetten.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u graag in gesprek met Rebuss omdat u het vermoeden heeft dat er wordt gestolen op de werkvloer? U kunt een geheel vrijblijvende offerte voor bedrijfsrecherche aanvragen! Neem daarvoor gerust contact op met ons. Wij werken in de regio Zeist en de regio Utrecht waar wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend intakegesprek die geheel gratis is! Op Rebuss kunt u wél bouwen!

 

Gratis intake Informatie aanvragen

Contact
WhatsApp direct
Bel direct