Gratis intakeInformatie aanvragen

Zoekt u een bedrijfsrecherche?


Heeft u het gevoel dat er iets niet in de haak is op uw werk? Heeft u bijvoorbeeld het gevoel dat uw voorraadaantallen niet kloppen of dat er verschillen in de kas zijn? Dan kan deskundige bedrijfsrecherche u de oplossing bieden! Bent u op zoek naar een bedrijfsrecherche? Dan staat Rebuss graag voor u klaar. Stelen op het werk; we weten allemaal dat het niet mag, maar helaas komt het in de praktijk toch meer voor dan we denken. U neemt als werkgever een werknemer aan op basis van vertrouwen. Het is dan ook onprettig te weten dat iemand met dit vertrouwen aan de haal is gegaan. Bedrijfsrecherche is in deze tijd (helaas) een veel voorkomende dienst. Want hoe graag u ook wenst dat dit niet het geval is en hoezeer u ook vertrouwen heeft in uw medewerkers; er wordt op de werkvloer toch echt veel ontvreemd. Of dat nu op financieel gebied is of in de vorm van goederen, diensten of uw kostbare tijd. Diefstal binnen een bedrijf wordt op diverse wijzen gepleegd. Sterker nog; het wordt alleen maar meer in tijden van crisis! Hier kunnen een tal van beweegredenen achter zitten. Wellicht kunt u deze redenen wel begrijpen, maar het is en blijft een strafbaar feit. Een optie om deze ontvreemding tegen te kunnen gaan is het plaatsen van een camera. Maar dit blijft een lastig iets: want wat mag volgens de Wet nu wel en wat mag er niet? En hoe gaat het vervolgens met bijvoorbeeld de ontslagprocedure? U kunt hiervoor het Bedrijfsrecherche Rebuss inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van bedrijfsdiefstal en wij kennen de wetten en regels op dit gebied bijna uit ons hoofd! Wij staan u dan ook graag bij om weer vertrouwen te creëren op de werkvloer.

Gratis intake Informatie aanvragen

Onze bedrijfsrecherche diensten

Bent u benieuwd wanneer u Bedrijfsrecherche Rebuss kunt inschakelen? We vertellen het u graag:

Onrechtmatig ziekteverzuim;
Buitendienst (o.a. misbruik van eigendom en/of tijd van werkgever);
Pre-employement (o.a. oud-werkgevers, referenties en diploma’s);
Antecedenten (o.a. verleden, leefomgeving en financiële situatie);
Uitkeringsfraude;
Hypotheekfraude;
Verzekeringfraude;
Falsificatie, vervalsing (o.a. merken, plagiaat);
Bedrijfsdiefstal;
Woonfraude (illegale onderhuur, misbruik van woning);
Kredietwaardigheid (vermogenspositie bepalen);
Schending van overeenkomsten (o.a. concurrentie/relatiebeding).

Gratis intake Informatie aanvragen

U kunt aan de uiteenlopende onderzoeksdiensten die wij verrichten goed zien dat Bedrijfsrecherche Rebuss erg breed inzetbaar is. Als bedrijfsrecherche garandeert Rebuss dan ook grondig onderzoek door bedreven en ervaren professionals. Bij al ons onderzoek dat wij verrichten zetten wij juristen, voormalig politieagenten en overige experts in. Het ligt er maar net aan waar het onderzoek om vraagt. Eén van onze onderschatte krachten is dat wij veel vrouwelijke medewerkers in dienst hebben. Doordat zij door menigeen niet snel worden gezien als rechercheurs hebben zij meer vrijheid en mogelijkheden om hun onderzoekspraktijken voortvarend uit te voeren. Ons werk verrichten wij op basis van wederzijds vertrouwen met onze klanten. Wij staan dan ook voor duidelijkheid en helderheid en werken met juridisch sterk onderbouwde rapportages. Indien het toch tot een rechtszaak komt, is er in ieder geval voldoende informatie beschikbaar.

Het laten uitvoeren van bedrijfsrecherche is iets wat u het best kunt overlaten aan een erkend recherchebureau. Het vereist namelijk een hoge vorm van discretie en professionaliteit. Op een bedrijfsrecherche moet u kunnen vertrouwen; aangezien het vertrouwen bij u nu hoogstwaarschijnlijk is geschaad. Als u Bedrijfsrecherche Rebuss inschakelt, dan kunt u rekenen op een uitstekend bedrijfsrecherche onderzoek met de hoogste vorm van privacy en een rapportage op topniveau van uitstekende kwaliteit. Onze jurist bekijkt welke stappen zinvol en resultaatgericht zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en nemen dit mee in elke stap die wij zetten.

Bedrijfsrecherche

Wanneer bedrijfsrecherche inschakelen?

Heeft u het vermoeden dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen gepleegd worden? U doet er dan verstandig aan om dit direct serieus te nemen en een bedrijfsrecherche in te schakelen; bijvoorbeeld Rebuss. Wij zijn uw bedrijfsrecherche. Rebuss werkt met snelle dossiervorming en zo min mogelijk interne communicatie. Dit is belangrijk, want bij het vermoeden van bedrijfsdiefstal is het cruciaal dat zo min mogelijk medewerkers hier lucht van krijgen. We voorkomen met deze werkwijze ergere situaties of dat de dader uiteindelijk niet gepakt wordt. Te late actie kan ook daadwerkelijk te laat zijn. De spreekwoordelijke vogel is gevlogen of heeft lucht gekregen van het onderzoek. Hij of zij kan zijn of haar sporen hebben gewist: bijvoorbeeld in de administratie of op digitaal niveau. De kans op het ontmaskeren van de ‘dief’ is daardoor veel kleiner. Bent u benieuwd wanneer u Bedrijfsrecherche Rebuss kunt inschakelen? Wij doen graag een passend onderzoek middels bijvoorbeeld de inzet van een privédetective.

Gratis intake Informatie aanvragen

Rebuss: betrouwbare, professionele bedrijfsrecherche

Tegenwoordig zijn rechercheurs inzetbaar voor veel verschillende taken. Zo is informatieoplossing een expertise waar Bedrijfsrecherche Rebuss zich door de jaren heen in heeft gespecialiseerd. Bedrijfsrecherche Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een bekende en betekenisvolle naam in de recherchewereld. Door te werken met gedreven, integere en resultaatgerichte medewerkers zijn wij een betrouwbaar recherchebureau dat door justitie en politie is gecertificeerd en in bezit is van alle wettelijke benodigde diploma’s en vergunningen om onderzoeken voor u te organiseren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij inzetbaar in heel Nederland.

Onze rechercheurs gaan vakkundig te werk en beschikken de benodigde kwaliteiten om gedegen onderzoek te verrichten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij nauw samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij cameraplaatsingen. Bedrijfsrecherche Rebuss heeft beschikking over vele expertises op gebied van onderzoek naar personen en fraude, zowel als bedrijfsrecherche als bij privéonderzoek. Wat voor diensten u ook van ons nodig heeft, uw gegevensbescherming en privacybelangen staan bij ons altijd voorop en wij zullen daarbij alles in het werk stellen om enige vorm van imagoschade te voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op!

Vermoedt u dat één van uw werknemers zich schuldig maakt aan bedrijfsdiefstal en wilt u graag in gesprek komen met Bedrijfsrecherche Rebuss omdat u alles uitgezocht wilt hebben? Als u het vermoeden heeft dat er wordt gestolen of fraude wordt gepleegd op de werkvloer, kunt u gerust contact opnemen met ons voor meer informatie. Ook kunt u een geheel vrijblijvende offerte voor bedrijfsrecherche aanvragen. Wij werken in de regio Zeist en de regio Utrecht waar wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek! Op Bedrijfsrecherche Rebuss kunt u wél bouwen.

 

Gratis intake Informatie aanvragen