Bedrijfsrecherche


Vermoedt u fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Het kan om kasverschillen, onjuiste administratie of afwijkende voorraden gaan, maar ook het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie of onrechtmatig ziekteverzuim komt regelmatig voor. Rebuss bedrijfsrecherche is een Recherchebureau welke u kan helpen een gedegen, feitelijk goed onderbouwde rapportage op te bouwen zodat u de juiste vervolgstappen kunt zetten.

Wanneer bedrijfsrecherche inschakelen?

Rebuss Bedrijfsrecherche is breed inzetbaar. Als Recherchebureau voeren wij diverse soorten onderzoeken uit voor onze cliënten. Wij verzamelen onder meer informatie en geven advies in de volgende zaken:

Onrechtmatig ziekteverzuim;
Buitendienstfraude
Screening personeel
Woon en huurfraude
Uitkeringsfraude
Kredietwaardigheid
✓ Intimidatie en integriteit
Falsificatie, vervalsing, merkfraude 
Bedrijfsdiefstal
Fraudeonderzoeken
TSCM sweep
Schending van overeenkomsten

Bij Rebuss bedrijfsrecherche werken experts op het gebied van informatievergaring en opsporing. We zijn dan ook een door justitie en politie gecertificeerd recherchebureau dat enkel werkt met integere en resultaatgerichte werknemers welke beschikken over de juiste expertises. Denk hierbij aan; forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s observanten en juridisch sopecialisten. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop.

Rebuss bedrijfsrecherche garandeert diepgaand onderzoek, uitgevoerd door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en specialistische experts. Andere voordelen die u zult ervaren als u kiest om de hulp van Rebuss in te schakelen zijn:

  • Wij zijn duidelijk en helder
  • Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd
  • Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Onze resultaten zijn doeltreffend
  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van fraudeonderzoek

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat Rebuss bedrijfsrecherche, privédetectives en juridisch adviseurs voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt vrijblijvend bellen of een bericht sturen naar 06-18810466, maar u kunt ons ook e-mailen of het contactformulier invullen.  Rebuss staat graag voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen