Fraudeonderzoeken


Fraudeonderzoeken zijn veel voorkomend binnen bedrijven. Heeft u het gevoel dat er verschillen in de kas zijn, of dat de cijfers , de administratie of de aantallen in uw voorraad niet kloppen? Dat de werkelijkheid niet correct weergegeven wordt? Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of fraude. Een onderzoek naar een fraude door Rebuss bedrijfsrecherche privédetectives en juridisch adviseurs zorgt voor een beter beeld en objectief onderzoek.

Rebuss doet onderzoek naar fraudeonderzoeken

Mocht u uw twijfels hebben bij uw werknemers en wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsfraude? Schakel de rechercheurs van Rebuss bedrijfsrecherche in en zij voeren een onderzoek naar een fraude bedrijf voor u uit. Bij Rebuss bent u zeker van een expert op gebied van opsporing van misstanden met meer dan 15 jaar ervaring binnen het gehele justitiële apparaat.

 

Voordelen van een onderzoek naar een fraude

Rebuss bedrijfsrecherche is door een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat ervoor zorgt dat de fraude binnen uw bedrijf kundig wordt onderzocht.

Rebuss bedrijfsrecherche werkt enkel met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn en beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn fraudeonderzoeken, bijvoorbeeld forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij bijvoorbeeld plaatsing van camera’s. Bij ons staat de bescherming van uw privacybelangen voorop. Bovendien gaan we integer om met uw bedrijfsinformatie. In het kader van imagoschade is dit zeer wenselijk.

 

Ik wil vrijblijvend advies aanvragen.

Heeft u een vermoeden van misstanden en fraude binnen uw bedrijf?  Of bent u werknemer die een diefstal of fraude vermoed? Kies ervoor om uw punt anoniem te melden zodat we contact met het bedrijf kunnen zoeken of maak direct een afspraak met een van onze rechercheurs een privé-detectives. Ook kunt u uw vraag stellen via onderstaande button. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid.

Gratis intake Informatie aanvragen