Privé detective


Bent u in een situatie terechtgekomen waarin u een privé detective nodig heeft? In dat geval kunt u terecht bij Rebuss recherche. Onze rechercheurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring op het gebied van onderzoek naar waarheidsvinding.  Zo werken we met experts op ieder vlak.

 

Werkwijze van de privé detectives van Rebuss

Wat is de werkwijze van een privé detective? Wij bieden altijd eerst een gratis intakegesprek om zo het juiste advies te kunnen geven. Hierdoor vormt er een goede samenwerking welke is gebaseerd op vertrouwen. Wij nemen graag de tijd voor u en uw verhaal. Daarom is het intake gesprek of vrijblijvende kennismaking altijd gratis. U kunt er zelfs voor kiezen om uw melding anoniem te plaatsen als u weet dat er misstanden plaatsvinden waar u niet mee rond kunt blijven lopen.

Na het intakegesprek zijn er een aantal standaard stappen die wij doorlopen om het onderzoek goed te laten verlopen. Hierdoor krijgt het onderzoek door Rebuss een helder doel. Een gedegen onderzoek omvat de volgende aspecten: intakegesprek, technisch en tactisch onderzoek, vastleggen van de feiten, analyse, evaluatie en de eindrapportage.

 

Waarvoor een privé detective inschakelen?

De diensten van Rebuss zijn inzetbaar in diverse situaties. Zo kunt u te maken hebben met een vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, adoptie, stalking, een alimentatieonderzoek of overspel. Dit zijn allemaal gevoelige zaken die uw leven kunnen gaan beheersen en waarbij u een privé detective nodig kunt hebben om bewijslast te vergaren. Een greep uit de onderzoeken welke Rebuss kan uitvoeren zijn;

 

Waarom Rebuss inschakelen?

Er zijn diverse redenen om Rebuss in te schakelen. Onze rechercheurs en privé detectives bezitten alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen. Rebuss Recherchebureau heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied onderzoek bij fraude en opsporing binnen politie en Justitie. Hierdoor wordt het verkregen bewijs in een deskundige rapportage vastgelegd. Deze kan eventueel gebruikt worden in een eventuele rechtszaak of aangifte. Onze onderzoeken zijn altijd juridisch, objectief en feitelijk onderbouwd. Dit maakt Rebuss een vertrouwd recherchebureau bij de overheid, in het bedrijfsleven en voor particulieren.

 

Prive detective nodig?

Heeft u hulp nodig van een prive detective? Dan kunt u contact opnemen met een adviseur van Rebuss. U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer 06-18810466. Wij zijn gevestigd in Zeist en werkzaam in heel Nederland (van Gouda tot Nijmegen, Arnhem, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag). Wilt u liever via Whatsapp contact opnemen? Of stuur een email naar info@rebuss.nl en wij reageren binnen 24 uur. Onze adviseurs staan voor u klaar en behandelen uw zaak in vertrouwen.

 

Gratis intake Direct bellen

www.de-privedetective.nl