Privedetective


Bent u in een situatie terechtgekomen waarin u een prive detective kunt gebruiken? Dan bent u in goede handen bij een prive detective van Rebuss. Wij zijn een detective bureau met verschillende expertises: van onderzoek naar fraude en personen tot privé-onderzoek en bedrijfsrecherche. Rebuss is een veelzijdig detectivebureau met passie voor het vak. Door de diversiteit aan kennis die wij in huis hebben, kunnen wij u, met een combinatie van deze kennis, goed van dienst zijn.

Gratis intake Informatie aanvragen

Werkwijze prive detective Rebuss

Kiest u voor een prive detective van Rebuss? Dan krijgt u altijd eerst een gratis intakegesprek: een goede samenwerking is ten slotte gebaseerd op vertrouwen en wij nemen graag de tijd voor u en uw verhaal. Na het intakegesprek, dat plaatsvindt op een door u gekozen locatie, zijn er een aantal standaard stappen die wij doorlopen om het onderzoek goed te laten verlopen. Iedere onderzoeksopdracht is uniek, maar in de basis blijft de opzet hetzelfde. De stappen die onze prive detective doorloopt, zijn als volgt: intakegesprek, technisch en tactisch onderzoek, vastleggen van de feiten, evaluatie en als laatste een rapportage van het onderzoek.

Een prive detective voor verschillende situaties

De diensten van onze prive detective zijn inzetbaar in diverse situaties. Wellicht heeft u te maken met een vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, adoptie, stalking of met vreemdgaan van een partner. Dit zijn allemaal gevoelige zaken die uw leven kunnen gaan beheersen en waar u een prive detective van Rebuss voor kunt inschakelen. De soorten onderzoeken waar u een prive detective van Rebuss voor kunt inschakelen, zijn onder andere:

✓ Afpersing/chantage onderzoek
✓ Cameraplaatsing en verhuur
✓ Stalking onderzoek
✓ Alimentatieonderzoek
✓ Onderzoek naar vermiste personen
✓ Onderzoek bij bezorgdheid

(loverboy, drugs, relaties, vreemdgaan, weglopen)

Gratis intake Informatie aanvragen

Wij bezitten alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen om deze onderzoeken door een prive detective uit te laten voren: al het verkregen bewijs wordt door de prive detective in een deskundige rapportage vastgelegd en kan gebruikt worden in een eventuele rechtszaak of aangifte bij uw plaatselijke politiebureau.

Tevens beschikken wij bij Rebuss over een jurist en is er veel kennis in huis op het gebied van politieonderzoek: onze onderzoeken zijn daarom altijd goed juridisch onderbouwd. Dit maakt Rebuss Recherche een vertrouwd detectivebureau bij de overheid, in het bedrijfsleven en voor de particulier.

Prive detective nodig?

Heeft u hulp nodig van een prive detective? Aarzel dan niet en neem contact op met Rebuss voor een prive detective. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-18810466. Wij zijn gevestigd in Zeist en werkzaam in vele plaatsen in Nederland, zoals Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Maastricht en Ede. Voor een goede prive detective, bent u bij detectivebureau Rebuss in goede handen!

Gratis intake Direct bellen