Meld fraude of misdaad anoniem


Meld fraude of misdaad anoniem is een tool die steeds meer fraude helpt op te sporen zonder dat u daarmee enige schade of repressailles als gevolg zult hebben. Dit kan bij Rebuss Recherchebureau. U kunt als werknemer anoniem melding maken van bijvoorbeeld (interne) bedrijfsdiefstal, intimidatie of fraude bij een uitkering, Buitendienstfraudeconcurrentiebeding, onrechtmatig ziekteverzuim, meenemen van bedrijfsgoederen etc.

Maar ook in de privesferen kunt u gebruik maken van het anoniem melden van misstanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vermoeden van woonfraude of huurfraude (wietplantage, prostitutie, onderhuur). Id-fraude of loverboypraktijken, verzekeringsfraude en PGB fraude. maar ook uw onterecht zieke collega kunt u anoniem melden.

Wij zullen contact opnemen met het betreffende bedrijf of persoon zonder aan te geven wie de informatie verzonden heeft. U blijft volledig anoniem. U hoeft daarom ook geen contactgegevens van uzelf in te vullen, dit mag natuurlijk wel. Zodat wij contact met u kunnen opnemen voor meer informatie. Ook dan blijven uw gegevens beschermd.

Rebuss bedrijfsrecherche en privé detectives zorgt sinds 2007 voor de oplossing bij fraude. Meld fraude of misdaad anoniem werkt samen met experts op het gebied van de aanpak van fraude en criminaliteit. Rebuss heeft een vergunning van justitie en Politie. Mocht uw melding een melding zijn voor politie dan zetten we deze (na beoordeling) naar hen door. indien wij het op kunnen pakken dan zullen we contact opnemen met de betreffende instantie of onderneming waar de fraude zich afspeelt.