Diefstal werknemer


Heeft u het gevoel dat er verschillen in de kas zijn, of dat de cijfers of aantallen in uw voorraad niet kloppen? Dat de werknemer zijn werktijden niet zo nauw neemt? Dat de medewerker vaker afwezig is dan aanwezig? Dan kan er sprake zijn van diefstal door een medewerker of onrechtmatig ziekteverzuim. Heeft u een redelijk vermoeden dat er sprake is van diefstal? Diefstal van uw geld, tijd of goederen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een bedrijfsrecherche onderzoek. Een goed onderbouwd dossier is de basis om confrontatie aan te gaan met de werknemer.

Rebuss onderzoekt diefstal door een medewerker

Mocht u uw twijfels hebben bij de uitvoering van de taken van een werknemer of de verschillen in uw goederenvoorraad of administratie? en wilt u zeker weten of hier sprake is van diefstal? Schakel Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives & Adviseurs in voor de uitvoering van een onderzoek naar diefstal door een werknemer.

Voordelen van onderzoek naar diefstal

Rebuss is een door Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau en zorgt ervoor dat onderzoek naar het diefstal door een medewerker kundig en volgens de wetgeving wordt uitgevoerd. Onderstaand ziet u nog meer voordelen van een onderzoek naar diefstal bedrijven door Rebuss:

  • Duidelijk en helder
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Doeltreffende resultaten
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives & Juridisch adviseurs werkt enkel met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn. Privédetectives welke beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek, bijvoorbeeld forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs voor het plaatsing van camera’s en dergelijke. Bij ons staat de bescherming van uw privacybelangen voorop. Bovendien gaan we integer om met uw bedrijfsinformatie. In het kader van imagoschade is dit zeer wenselijk.

De diefstal door een werknemer laten onderzoeken!

Heeft u een vermoeden van fraude of bent u werknemer die een diefstal of fraude vermoed? Kies ervoor om uw punt anoniem te melden zodat we contact met het betreffende bedrijf kunnen zoeken. Of maak direct een afspraak met een van onze rechercheurs. Ook kunt u uw vraag stellen via onderstaande button. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid.

Gratis intake Informatie aanvragen