Adviseurs


De resultaten van een onderzoek kunnen vragen om stappen waarover u bijvoorbeeld juridisch advies nodig kunt hebben. Of het nu gaat om het inrichten van de werkprocessen, het inzetten van een vertrouwenspersoon omdat er sprake is van integriteitskwesties of gewoon om advies over wat er wel en niet mogelijk is qua onderzoek.

Hierbij ondersteunen onze adviseurs u graag. In de meeste gevallen gaat het om vertrouwelijke informatie die discreet moet worden behandeld. Wij bieden begeleiding op ieder vlak en zijn in staat u te voorzien van juridisch advies.

 

Adviseur bij misstanden

Wanneer kunt u ook al weer een werknemer op staande voet ontslaan? Wat zijn de regels als het gaat om cameraplaatsing, heimelijk of preventief? Wanneer is er precies sprake van contractbreuk? Moet ik mijn personeel nu wel of niet screenen, is mijn bedrijf voldoende beveiligd. Kan iedereen zo binnenlopen?

Steeds vaker krijgen onze adviseurs te maken met verzoeken om een risicoanalyse op te stellen.Vaak achteraf, omdat het niet iets is om, als alles goed gaat, over na te denken. Zoiets gebeurt vaak als we een onderzoek naar misstanden hebben afgerond en nog een stukje advies meegeven.  Rebuss denkt graag met u mee en maakt op basis van maatwerk afspraken met u. Geen abonnementsvorm voor de inzet van bijvoorbeeld een vertrouwenspersoon of voor het screenen van personeel. Rebuss luistert naar de behoefte en stemt daar de uitvoering op af. Dat noemen wij advies.

Kortom, u staat in uw recht of wil een veranderproces doorvoeren maar hoe gaat u te werk? Wij helpen bedrijven met dit soort kwesties kwesties.

Wij kijken met u mee en adviseren u bij (juridische) procedures hoe u een doel kunt bereiken.

Rebuss heeft (juridische) kennis in huis die u gedurende het gehele onderzoek of proces kan begeleiden en adviseren. Zeker als het in combinatie met een onderzoek naar misstanden is.

 

Neem contact op voor advies

Onze adviseurs staan u graag bij als het gaat om advies in en om uw bedrijf. Voordat we voor u aan de slag gaan hebben we eerst een gratis adviesgesprek. Ieder onderzoek en opdracht is uniek. Het doel is een zaak zo snel en professioneel mogelijk op te lossen. Uw wensen stellen wij centraal. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Direct bellen met een adviseur?

De dienstverlening door Rebuss ka door heel Nederland worden in gezet.

Gratis intake Direct bellen