Bedrijfsrecherche in Zeist nodig?


Heeft u het gevoel dat er verschillen in de kas zijn, of dat de cijfers of aantallen in uw voorraad niet kloppen? Dat de werkelijkheid niet correct weergegeven wordt? Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of bedrijfsfraude. Een onderzoek naar bedrijfsdiefstal door Rebuss in Zeist draagt bij aan de oplossing van een vervelende situatie waar u als ondernemer juist niet mee bezig wilt zijn.

Rebuss doet onderzoek naar bedrijfsdiefstal in Zeist

Mocht u uw twijfels hebben bij uw werknemers en wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsdiefstal? Schakel dan de bedrijfsrechercheurs van Rebuss bedrijfsrecherche in. Zij voeren een gedegen en professioneel onderzoek voor u uit. Bij Rebuss Bedrijfsrecherche bent u zeker van een experts op gebied van opsporing en vergaring van feiten.

Voordelen van een onderzoek door Rebuss Bedrijfsrecherche

Rebuss bedrijfsrecherche in Zeist is door een door Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat ervoor zorgt dat uw situatie snel en efficiënt wordt opgepakt. Rebuss Bedrijfsrecherche heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen Politie en Justitie en heeft hierdoor een rijke ervaring met het uitvoeren en onderbouwen van een onderzoek. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden van onderzoek van bedrijfsfraude:

  • Concurrentie of relatiebeding
  • Observatiewagens
  • Integriteitsfraude
  • Personeelsscreening
  • Ziekteverzuimonderzoek

Rebuss Bedrijfsrecherche is gevestigd in het mooie Zeist en werkt al jaren met gespecialiseerde rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn en beschikken over de legitimatie en vergunning van Politie en justitie. Deze is nodig zijn voor de uitvoering van een onderzoek. Bijvoorbeeld forensische rechercheurs, sociaal rechercheurs, digitaal onderzoekers, juristen en installateurs voor bijvoorbeeld het plaatsen van (heimelijke) camera’s en observatiewagens. Bij ons staat de bescherming van uw privacy en de werkwijze volgens de privacygedragscode en AVG bovenaan. Bovendien gaan we integer om met u uw bedrijfsinformatie en kunnen vaak snel handelen. Recherchebureaus moeten vaak advocaat handelen. In het kader van het voorkomen van imagoschade kan dit zeer wenselijk zijn.

Een onderzoek naar bedrijfsdiefstal in Zeist nodig?

Gratis intake Informatie aanvragen