Bedrijfsfraude Zeist


Diefstal van tijd geld of goederen.

Bent u ondernemer of werkt u binnen de overheid?  Ook in Zeist komt bedrijfsfraude veelvuldig voor. Kloppen uw voorraden niet klopt of mist er geld of goederen? Het zijn allemaal vormen van bedrijfsfraude. Denk bijvoorbeeld aan een zieke medewerker welke niet ziek blijkt te zijn maar elders aan het bijklussen is, ook wel onrechtmatig ziekteverzuim genoemd. Werkt u binnen een woningbouwvereniging of bent u vastgoed eigenaar en er is sprake van woonfraude.

Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of bedrijfsfraude. Een onderzoek naar bedrijfsfraude in Zeist door Rebuss bedrijfsrecherche doet onderzoek naar diefstal van uw tijd, geld of goederen in Zeist

Mocht u uw twijfels hebben bij uw werknemers en wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsfraude? Schakel de rechercheurs en privédetectives van Rebuss bedrijfsrecherche in en zij voeren een onderzoek naar voor u uit. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een naam die veel betekent. Het staat voor de oplossing voor fraude en vermissing binnen uw bedrijfsituatie. Bij Rebuss bent u zeker van een expert op gebied van opsporing van fraude.

De voordelen van onderzoek naar bedrijfsfraude

Rebuss is door een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat ervoor zorgt dat uw vragen beantwoord worden bij een onderzoek naar bedrijfsfraude in Zeist en omstreken. Onderstaand ziet u nog meer voordelen van een onderzoek naar bedrijfsfraude in Zeist door Rebuss:

  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Duidelijk en helder
  • Doeltreffend en accuraat

Rebuss bedrijfsrecherche werkt enkel met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn en beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek, bijvoorbeeld forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, privédetectives en juristen. Bij ons staat de bescherming van uw privacybelangen voorop. Bovendien gaan we integer om met uw bedrijfsinformatie. In het kader van imagoschade is dit zeer wenselijk.

Ja, ik wil ook een onderzoek naar bedrijfsfraude in Zeist!

Heeft u een vermoeden van bedrijfsfraude of bent u werknemer die een diefstal of fraude vermoed? Kies ervoor om uw punt anoniem te melden zodat we contact met het bedrijf kunnen zoeken of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs. Ook kunt u uw vraag stellen via onderstaande button. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid. Klik hier om direct een medewerker te bellen.

Gratis intake Informatie aanvragen