Bedrijfsrecherche Utrecht


Heeft u sterk de behoefte aan de hulp van een recherchebureau in Utrecht of omgeving om u met een organisatievraagstuk te helpen? Bedrijfsrecherche door Rebuss Recherche kan uw oplossing zijn. Binnen een organisatie kan er ook heel wat loos zijn en dit kan een grote behoefte aan duidelijkheid opwekken. Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen in Nederland? Rebuss Recherche is er voor u om al uw vragen op te lossen en een helder beeld te schetsen van de situatie. Dus heeft u behoefte aan bedrijfsrecherche in Utrecht? Dan staat Rebuss voor u klaar!

Recherchebureau Rebuss: veelzijdige experts

De politie kan u bij sommige vraagstukken niet direct helpen. Toch kunnen deze vraagstukken uw leven flink gaan beheersen. Rebuss beschikt over vele diverse expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Informatieopsporing is een gespecialiseerde expertise van recherchebureau Rebuss. We werken dan ook enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers en ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste diploma’s en vergunningen bezit om onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Wij zijn erg centraal in het land gevestigd, namelijk in Zeist en hierdoor inzetbaar door heel Nederland. Wij staan dus binnen no-time klaar voor recherche in Utrecht. Wij helpen u graag met onder meer de volgende zaken:

  • Bedrijfsdiefstal;
  • Kredietwaardigheid;
  • Uitkeringsfraude;
  • Onrechtmatig ziekteverzuim;
  • Vervalsing;
  • Schending van overeenkomsten.

Waarom recherchebureau Rebuss?

Het vermoeden of ontdekken van bedrijfsdiefstal moet tot op de bodem worden uitgezocht en geanalyseerd. Dat vraagt om bedrijfsrecherche. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. We werken samen met onder meer juristen, forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, oud politiemedewerkers, installateurs bij plaatsing van camera’s en andere experts. Wij hebben veel vrouwelijke rechercheurs, omdat zij niet snel opvallen als rechercheurs. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd. Mocht er een rechtszaak komen, dan is er voldoende informatie. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop.

Ik wil bedrijfsrecherche in Utrecht

Wilt u weten wat recherche door Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Utrecht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 030-2766537, maar u kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen. Uiteraard helpen we u ook graag in andere delen van het land. Dankzij onze centrale ligging in Zeist zijn we in staat door het hele land onderzoeken uit te voeren. Bent u benieuwd naar eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Rebuss staat graag voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen