Bedrijfsrecherche in Utrecht nodig?


Wanneer u een professionele bedrijfsrecherche in Utrecht nodig heeft, staat Rebuss van harte voor u klaar. Heeft u sterk de behoefte aan hulp rondom het vermoeden van bedrijfsdiefstal. Rebuss biedt u de oplossing door u bij te staan het organisatievraagstuk op te lossen. Helaas kan er binnen een organisatie soms heel wat aan de hand zijn, waar u graag direct opheldering over wilt hebben. Wist u bijvoorbeeld dat het regelmatig voorkomt in Nederland dat er kasverschillen zijn, niet kloppende voorraden, er vertrouwelijke informatie van het bedrijf wordt verkocht of er onterecht ziekteverzuim is? Al deze zaken kunnen u behoorlijk bezig houden. U heeft uw medewerkers ooit aangenomen op goed vertrouwen. Het is geen fijn gevoel te weten dat iemand uw vertrouwen schaadt. Hier kunnen uiteraard een tal van motivaties en redenen achter zitten. Met de hulp van Rebuss achterhalen we wie bedrijfsdiefstal pleegt en hopelijk ook waarom. Dit geeft u als organisatie meer rust en stopt de diefstal! Wij zijn er voor u om al uw vragen op te lossen en een helder beeld te schetsen van de situatie. Op Rebuss kunt u bouwen als bedrijfsrecherche in Utrecht!
 

Gratis intake Informatie aanvragen

 

Bedrijfsrecherche in Utrecht: veelzijdige experts

Schakelt u Rebuss in als bedrijfsrecherche in Utrecht? Dan krijgt u een team van veelzijdige experts tot uw beschikking. Helaas kan de politie u bij sommige vraagstukken niet direct helpen. Lastig, want u wilt wel direct opheldering. De vraagstukken kunnen uw leven namelijk flink gaan beheersen! Wij beschikken over vele diverse expertises op onder meer het gebied van onderzoek naar fraude en personen. Maar we hebben ook een specialisatie in het uitvoeren van privé onderzoek als bedrijfsrecherche in Utrecht. Denk dan aan informatie opsporing. Kenmerkend aan Rebuss is dat wij enkel en uitsluitend werken met integere en resultaatgerichte medewerkers. Tevens is ons recherchebureau door justitie en de politie gecertificeerd; dit geeft u ook meer vertrouwen! Iets wat u nu ontzettend goed kunt gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare recherchebureau dat beschikt over alle vereiste diploma’s en vergunningen om voor u onderzoek uit te mogen voeren. Doordat wij in Zeist centraal in Nederland zijn gevestigd, kunnen we u door heel Nederland helpen. Zo ook in Utrecht! Wij staan binnen no-time voor u klaar.

 

Wanneer bedrijfsrecherche in Utrecht inschakelen?

Wellicht vraagt u zich af wanneer u een bedrijfsrecherche in Utrecht dient in te schakelen. In principe is de keus aan u of u dit wel of niet wilt. Doordat de politie u vaak niet direct kan helpen, doet u er echter wel verstandig aan een professioneel recherchebureau in te zetten. Dit kan bijvoorbeeld bij vermoeden van de volgende situaties;

 

  • Bedrijfsdiefstal
  • Kredietwaardigheid
  • Uitkeringsfraude
  • Onrechtmatig ziekteverzuim
  • Vervalsing
  • Bij schending van overeenkomsten

 

Staat uw specifieke situatie er nu niet tussen? U kunt altijd contact opnemen met Rebuss om de mogelijkheden te bespreken.
 

Gratis intake Informatie aanvragen

 

Waarom ons recherchebureau?

Het vermoeden of ontdekken van bedrijfsdiefstal moet tot op de bodem worden uitgezocht en geanalyseerd. Dat vraagt om bedrijfsrecherche. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. We werken samen met onder meer juristen, forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, oud politiemedewerkers, installateurs bij plaatsing van camera’s en andere experts. Wij hebben veel vrouwelijke rechercheurs, omdat zij niet snel opvallen als rechercheurs. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd. Mocht er een rechtszaak komen, dan is er voldoende informatie. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacy belangen voorop.

 

Ja: ik wil een bedrijfsrecherche in Utrecht!

Bent u benieuwd wat Rebuss voor u als bedrijfsrecherche in Utrecht of omgeving kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons gerust op ons telefoonnummer 06-18810466. U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Dit kan ook bij vragen over bijvoorbeeld eventuele kosten van onze dienst. Zoekt u nu een bedrijfsrecherche vanaf een andere provincie of plaats dan Utrecht? Ook dan helpen wij u van harte verder! Op ons kunt u bouwen.

 

Gratis intake Informatie aanvragen