Bedrijfsdiefstal

Iedere ondernemer kan te maken krijgen met bedrijfsdiefstal. Of het nu de medewerker is die van uw goederen een extra handel heeft opgezet of de medewerker die creatief met uw boekhouding omgaat. Denk aan die langdurig zieke medewerker die inmiddels elders werk of helemaal niet ziek blijkt te zijn (onrechtmatig ziekteverzuim) of dat geldkistje welke iedere keer leeg blijkt te zijn.

U stelt de grenzen bij diefstal

Diefstal is een misdrijf, en u bepaalt de dienst binnen uw bedrijf.  Laat zien dat dit niet toegestaan is binnen uw onderneming. Rebuss Bedrijfsrecherche helpt u bij het oplossen door de inzet van een bedrijfsrechercheur en de juiste vervolgstappen. Of het nu gaat om cameraplaatsing, confrontatie, de ontslagprocedure of het aanpassen van de procedures. Rebuss Bedrijfsrecherche neemt met haar ruime ervaring op het gebied van aanpak, uitvoering en afronding, de zaak graag van u over en lost op!

Waarom een onderzoek laten uitvoeren?

Jaarlijks hebben bedrijven te maken met diefstal. Reden genoeg om een onderzoek in te stellen en de regels en kaders binnen uw organisatie aan te scherpen. Hoe is de diefstal mogelijk geworden? Kan iedereen zomaar in en uit lopen? Zijn medewerkers voor de indiensttreding op de juiste wijze gescreend? Kortom, een analyse door Rebuss bedrijfsrecherche kan nooit kwaad. Al is het maar om te bepalen waar de risico’s liggen als het gaat om fraude of diefstal binnen uw bedrijf.

Een door Rebuss uitgevoerd onderzoek naar bedrijfsdiefstal kan de opdrachtgever kosten en een gang naar de rechter besparen. Rebuss werkt nauw samen met betrouwbare rechercheurs, IT-specialisten en juridisch experts.

Vrijblijvend contact opnemen met Rebuss

Een offerte voor een onderzoek naar diefstal aanvragen?  Ons intakegesprek is altijd gratis!

 

Gratis intake Informatie aanvragen