Recherchebureau in Utrecht


Bent u op zoek naar een recherchebureau in Utrecht of omgeving om u te helpen? Bij een recherchebureau denkt u wellicht snel aan Sherlock Holmes die door donkere steegjes sluipt om een duister personage te achtervolgen. Rechercheurs zijn vandaag de dag echter inzetbaar voor vele diverse taken. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een vermissing, een weggelopen kind, loverboypraktijken, een vreemdgaande partner of stalking? Het recherchebureau Rebuss Recherche is dan een oplossing. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste diplomas en vergunningen bezit om bovenstaande onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Wij zijn erg centraal gevestigd, namelijk in Zeist bij Utrecht en hierdoor inzetbaar door heel Nederland. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan recherche in Utrecht? Dan staat Rebuss voor u klaar!

De veelzijdigheid van Rebuss

Binnen een organisatie kan er ook heel wat loos zijn. Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen in Nederland? Rebuss Recherche nabij Utrecht is er voor u om al uw vragen op te lossen en een helder beeld te schetsen van de situatie. De politie kan u bij sommige vraagstukken niet direct helpen. Toch kunnen deze vraagstukken uw leven flink gaan beheersen. Informatieopsporing is een gespecialiseerde expertise van recherchebureau Rebuss. We werken dan ook enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers en ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd.

Onze rechercheurs

Onze rechercheurs beschikken over alle kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van cameras, enzovoort. Rebuss beschikt over vele expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privonderzoek tot bedrijfsrecherche. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop. Wij helpen u graag met onder meer de volgende zaken:

  • Afpersing/chantage onderzoek;
  • Stalking onderzoek;
  • Uitkeringsfraude;
  • Bedrijfsdiefstal;
  • Onrechtmatig ziekteverzuim;
  • Vervalsing.

Zoals u aan de selecte voorbeelden kunt zien, is recherchebureau Rebuss ontzettend breed inzetbaar. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Onze kracht zit m ook in het feit dat we veel vrouwelijke professionals hebben. Zij worden niet snel gezien als rechercheurs. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd. Mocht er een rechtszaak komen, dan is er voldoende informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat recherchebureau Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Utrecht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 030-2766537, maar u kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen. Bent u benieuwd naar eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Rebuss staat graag voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen