Recherchebureau inhuren

Wilt u graag een recherchebureau inhuren om misstanden te laten onderzoeken en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Rebuss Recherchebureau kan u dan vrijblijvend en integer adviseren. Wij zijn een door Justitie en Politie erkend recherchebureau met meer dan 15 jaar ervaring binnen de opsporing.

Zaken waar u een recherchebureau voor kunt inschakelen zijn onder andere:

 

Werkwijze en kosten

Onze werkwijze is transparant en open. Wij zullen er alles aan doen om u verder te helpen en de waarheid te achterhalen. Ons doel is immers ‘waarheidsvinding’. Dit doen wij door altijd eerst een vrijblijvend (gratis) intakegesprek met u te voeren. Dit kan telefonisch of  in persoon als u dit prettiger vindt.

Als u een recherchebureau of een privédetective wilt inschakelen dan zijn wij zijn helder over de kosten. Afhankelijk van het type expertise en het type onderzoek adviseren wij altijd voorafgaand aan het onderzoek wat de inschatting is van de totaalkosten. Op basis van het intakegesprek maken we een inschatting en tijdsbestek van het onderzoek.

Het inhuren van een recherchebureau kost tussen de €75,- en 150,- per uur, Afhankelijk van de expertise. Een juridisch rechercheur is nu eenmaal duurder dan een observant of digitaal onderzoeker. Rebuss ziet ieder onderzoek als maatwerktraject. Wij willen het beste voor onze opdrachtgevers en zullen dan ook nooit meer dan noodzakelijk onderzoeken om een bepaald doel te bereiken. Dat maakt dat Rebuss Recherchebureau inmiddels meer dan 10 jaar bestaansrecht heeft en veelal door advocaten, bedrijven en de overheid wordt ingehuurd. Dit komt omdat wij ons strikt aan de AVG en wetgeving houden. Zo hebben wij met succes meerdere zaken in samenwerking met Politie en Justitie kunnen oplossen.

Een recherchebureau kunt u inhuren als u er een redelijk doel voor heeft. Kortom, bij Rebuss werken specialisten met jaren lange ervaring en tools op het gebeid van opsporing. Onze rechercheurs gebruiken verschillende middelen om tot een succesvol eindresultaat te komen. Zo kan het zijn dat u denkt dat een medewerker onrechtmatig ziek is, of dat u iemand verdenkt van diefstal, echter moet er een duidelijke aanleiding zijn om dit te kunnen onderbouwen. Zo staat u sterker als u aangifte wilt doen, een ontslagprocedure wilt starten of de bijstand van een advocaat zoekt.

 

Recherchebureau voor heel Nederland

Rebuss recherche snapt dat een onderzoek soms niet te beperken is tot één stad of één regio. Daarom kunt u een detective inhuren door heel Nederland. We zijn centraal gevestigd in Zeist en werken landelijk. Wij zijn veelal werkzaam in: Arnhem, Gouda, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en natuurlijk in de omgeving van Zeist.

En als het nodig is, dan kunnen wij zelfs over de landsgrenzen werken. U kunt een privé detective inhuren op de Nederlandse Antillen en werken wij voor de vele nederlanders die aan de Spaanse Costa’s wonen (Valencia en  Alicante).

Rebuss recherchebureau richt zich in de eerste instantie op waarheidsvinding. Wij doen onderzoek in uw zaak en proberen de onderste steen boven te halen. Rebuss recherchebureau biedt altijd een inspanningsverplichting en kan nooit een resultaatgarantie bieden. Garanties kunnen we niet geven omdat niet ieder onderzoek een gewenste uitkomst heeft. Die waarheid kan namelijk anders zijn dan het vermoeden wat er was. We garanderen dat wij ons werk als bedrijfsrechercheur professioneel en met het juiste doel voor ogen inzetten.

 

Contact

Wilt u graag een adviseur van Rebuss Recherchebureau spreken over het inhuren van een bedrijfsrechercheur dan kan dit met ons speciale, van 9:00-21:00 uur bereikbare nummer:+31 (0)6-18810466. Uiteraard kunt u ons ook op dit nummer een Whatsapp sturen als u niet direct kunt of wilt bellen. Wij zijn ook per email bereikbaar. U kunt ons een email sturen naar info@rebuss.nl en dan bespreken we rustig en vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. Wilt u door een van onze adviseurs terug gebeld worden dan kunt u ook een van onze online formulieren invullen.