Bedrijfsrecherche Nederland


Heeft u een vermoeden van fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Dit kunnen kasverschillen of niet kloppende voorraden betreffen, maar ook onterecht ziekteverzuim en het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie komt vaak genoeg voor. Rebuss Recherche helpt bij het krijgen van een helder beeld en het oplossen van vragen. Wij verlenen diensten als bedrijfsrecherche door heel Nederland. Kom in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van Rebuss!

Vraag Rebuss voor bedrijfsrecherche in Nederland

Bij Rebuss bent u zeker van een expert op gebied van opsporing van informatie. Zij vergaren feiten en leggen dit vast in een juridisch onderbouwde rapportage. Rebuss is namelijk een door de justitie en politie gecertificeerd recherchebureau dat enkel werkt met integere en resultaatgerichte medewerkers. Onze rechercheurs beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek. Wij werken bijvoorbeeld met forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s en dergelijke. En tevens staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop. Wij helpen u graag bij onder andere onrechtmatig ziekteverzuim, uitkeringsfraude, vervalsing, bedrijfsdiefstal, kredietwaardigheid en schending van overeenkomsten!

Voordelen van Rebuss voor u op een rijtje

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal of fraude is niet zomaar iets. Het is belangrijk dat dit tot in de puntjes wordt uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert daarom diepgaand onderzoek door ervaren professionals door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Andere voordelen die u zult ervaren indien u kiest om de hulp van Rebuss in te schakelen:

  • Wij zijn duidelijk en helder;
  • Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd;
  • Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties;
  • Onze resultaten zijn doeltreffend;
  • Wij werken enkel met specialistische rechercheurs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat Rebuss voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfsrecherche in Nederland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Heeft u eerst nog een aantal vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 030-2766537, een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Ga voor helderheid en schakel de hulp in van Rebuss. Wij staan altijd voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen