Bedrijfsrecherche Nederland


Heeft u een vermoeden van fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Dit kunnen kasverschillen of niet kloppende voorraden betreffen, maar ook onterecht ziekteverzuim en ook het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie komt vaak genoeg voor. Diefstal en fraude door medewerkers is helaas een groeiende trend in Nederland. Als u het gevoel heeft dat er iets niet helemaal klopt dan is het belangrijk om de waarheid zo snel mogelijk boven tafel te krijgen. U kunt kiezen voor het plaatsen van camera’s om de ontvreemding aan het licht te brengen, maar de regels en wetten over wat hierbij wel en niet mag zijn erg lastig. Ook zijn er bij het in gang zetten van de ontslagprocedure nog veel belangrijke zaken waar u als werkgever rekening mee dient te houden.

Gratis intake Informatie aanvragen

Wilt u zeker weten dat alles op de juiste manier wordt aangepakt en opgelost, dan kiest u voor professionele bedrijfsrecherche in Nederland. Bent u op zoek naar een geschikt recherchebureau? Dan helpt Rebuss bedrijfsrecherche met een gespecialiseerd team met recherches u graag verder. Rebuss recherchebureau helpt bij het oplossen van bedrijfsdiefstal en zijn hierbij op de hoogte van alle relevante regels en wetten. Verder helpen wij bij het verkrijgen van een helder beeld en het oplossen van vragen. Wij verlenen diensten zoals bedrijfsrecherche door heel Nederland en verrichten daarnaast ook onderzoeken in de privésferen. Kom in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van Rebuss! Wij helpen u graag om de waarheid aan het licht te brengen en zo weer vertrouwen te creëren op de werkvloer.

Vraag Rebuss voor bedrijfsrecherche in Nederland

Bij Rebuss bent u zeker van een expert op gebied van opsporing van informatie. Rebuss is een afkorting voor Recherchebureau Smits & Schmidt, een bureau met veel naamsbekendheid en betekenis in de onderzoekswereld. Zij vergaren feiten op doortastende en zorgvuldige wijze en leggen alle belangrijke stappen, bewijzen en conclusies vast in een juridisch onderbouwde rapportage. Rebuss is als professionele bedrijfsrecherche in Nederland namelijk een door de justitie en politie gecertificeerd recherchebureau dat beschikt over alle benodigde papieren, diploma’s en vergunningen om gedegen onderzoek voor u te verrichten. Daarnaast werkt Rebuss met snelle dossiervorming en beperkte interne communicatie, zodat er zo min mogelijk bekendheid over het lopende onderzoek bij medewerkers ontstaat. Door op discrete wijze het onderzoek te verrichten wordt voorkomen dat de situatie verergerd of dat de verdachte medewerker niet gepakt kan worden, doordat hij bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft gehad om zijn sporen uit te wissen.

Rebuss is een recherchebureau dat enkel werkt met integere en resultaatgerichte medewerkers. Onze rechercheurs beschikken over alle kwaliteiten, competenties en vereiste duploma’s die nodig zijn voor een onderzoek. Wij werken waar nodig bijvoorbeeld met forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s om zo tot het beste onderzoeksresultaat te kunnen komen. Tevens staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen en uw persoonlijke gegevens voorop en houden wij rekening met het beperken van eventuele imagoschade. Rebuss is als bedrijfsrecherche in Nederland erg breed inzetbaar en verricht uiteenlopende onderzoeksdiensten. Zo helpen wij u graag bij onder andere onrechtmatig ziekteverzuim, uitkeringsfraude, vervalsing, bedrijfsdiefstal, kredietwaardigheid en schending van overeenkomsten!

Gratis intake Informatie aanvragen

Voordelen van Rebuss voor u op een rijtje

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal of fraude is niet zomaar iets. Het is belangrijk dat dit tot in de puntjes wordt uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert daarom diepgaand onderzoek door ervaren professionals door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Indien u ervoor kiest om Rebuss, bedrijfsrecherche in Nederland in te schakelen zult u nog veel andere voordelen ervaren, zoals:

  • Wij zijn duidelijk en helder;
  • Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd;
  • Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties;
  • Onze resultaten zijn doeltreffend;
  • Wij werken enkel met specialistische rechercheurs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u aanwijzingen dat er iets niet in de haak is bij u op de zaak en wilt u graag laten onderzoeken of er een frauduleuze medewerker bij u in dienst is om zo de situatie te kunnen oplossen? Dan kunt u bij Rebuss bedrijfsrecherche terecht! Wilt u weten wat Rebuss voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfsrecherche in Nederland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Heeft u eerst nog een aantal vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 030-2766537, een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om naar ons bureau in Zeist te komen voor een vrijblijvend intakegesprek. Ga altijd voor helderheid en schakel de hulp in van Rebuss bedrijfsrecherche. Wij staan altijd voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen