Alimentatieonderzoek

Betaalt u netjes iedere maand partneralimentatie maar heeft u het vermoeden dat uw ex-partner een nieuwe duurzame relatie heeft? Waarschijnlijk betaalt u dan ten onrechte iedere maand een hoop geld. Kortom, u staat in uw recht, maar hoe verkrijgt u dit recht? Komt u er zelf niet uit en heeft u behoefte aan deskundig advies omtrent het stoppen van de alimentatieplicht door middel van een alimentatieonderzoek? Dan bent u bij Rebuss Bedrijfsrecherche aan het juiste adres voor de uitvoering van een alimentatieonderzoek. Voor het verkrijgen van juridische informatie en/of het laten uitvoeren van een alimentatieonderzoek kunt u gebruik maken van ons deskundige vrijblijvende advies. De onderzoeken worden uitgevoerd door ervaren rechercheurs.

 

Onze werkwijze

 

Onze werkwijze is gebaseerd op het feit dat Rebuss Bedrijfsrecherche breed inzetbaar is. Dit komt door de jarenlange ervaring en de inzet van ervaren rechercheurs en privédetectives. Zo werken er bij Rebuss onder andere vrouwelijke rechercheurs maar ook oud politieagenten en juridische experts. Wilt u graag antwoord op uw vragen en op de hoogte zijn van al uw alimentatierechten? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

 

Alimentatieplicht stoppen?

 

Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als het gaat om het stoppen van betalen van de alimentatieplicht (art 1:160 bw) en bent u op zoek naar meer informatie over de uitvoering van een alimentatieonderzoek? Rebuss Bedrijfsrecherche heeft de juridische kennis in huis om u te begeleiden en adviseren als het om een alimentatieonderzoek.

Mocht u na het traject alsnog de gang naar de rechter moeten maken, dan kunt u erop vertrouwen dat de rapportages en van Rebuss Bedrijfsrecherche rechtsgeldig zijn en op de juiste manier onderbouwd met feiten en omstandigheden welke worden aangetroffen tijdens een onderzoek.

 

De voordelen op een rijtje:
  • Rapportage feitelijk en juridisch opgebouwd op basis van art 1:160 BW
  • Geen onnodige kosten
  • Betrouwbaar en secuur
  • Doeltreffende resultaten
  • Kennis en ervaring op het gebied van het vergaren van feiten en omstandigheden
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Rebuss Bedrijfsrecherche werkt volgens de Privacy gedragscode (AVG),  is gecertificeerd en heeft een vergunning welke is afgegeven door Justis en Politie.

Wilt u weten wat Rebuss bedrijfsrecherche precies voor u kan betekenen? Voor vragen en/of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen of Whatsappen naar 06-18810466, ons mailen (info@rebuss.nl) of het contactformulier invullen. U kunt direct een gratis intake aanvragen evenals een vrijblijvende offerte.

 

Gratis intake Informatie aanvragen