Recherchebureau Rebuss


Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een naam vol betekenis. Het staat voor de oplossing van fraude en diefstal of vermissing binnen uw bedrijf of privé situatie. Indien u op zoek bent naar experts in opsporen hoeft u niet verder te zoeken. Een digitaal rechercheur, bedrijfsrechercheur? Wij als recherchebureau kunnen u tevens helpen met het opsporen van vermeende fraude binnen uw bedrijf. Of wellicht zoekt u juist een privédetective? Rebuss helpt oplossen. Wij zijn integer en discreet. Er werken bij dit recherchebureau rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn. De bescherming van uw privacybelangen staan bij ons voorop (volgens de privacygedragscode). Niet voor niets is ons bureau een door Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat op zoek is naar waarheidsvinding.

Zo beschikken we over verschillende expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Door deze kennis te delen en te combineren is Rebuss Recherche een veelzijdig recherchebureau ofwel detectivebureau waar mensen werken met passie en kennis van het vak.

 

Ervaring en vertrouwen

Binnen het team van Rebuss Recherche bevindt zich een jurist en is er veel kennis op het gebied van politieonderzoek. Dit maakt dat naast het recherche onderzoek dat Rebuss doet, de onderzoeken goed juridisch geadviseerd en onderbouwd worden. Rebuss recherche is bekend met het overheidsorgaan en binnen de advocatuur in randstad. Dit maakt Rebuss Recherche bij de overheid, in het bedrijfsleven en ook voor de particulier een vertrouwd Recherchebureau om zaken mee te doen.

 

Wat maakt Rebuss uniek?

Door ruime ervaring is recherchebureau Rebuss vertrouwd met het gehele justitiële apparaat. Van politieonderzoek tot alle ins & outs op juridisch gebied en bedrijfsrecherche. Waar anderen vastlopen komen wij met inventieve oplossingen. Onze medewerkers beschikken over de benodigde kwalificaties en hebben waarheidsbevinding hoog in het vaandel staan. Voor iedere opdracht zetten wij de juiste persoon in.

Als recherchebureau weten wij als geen ander dat recherchewerk meer is dan alleen feiten opsporen. Bij elke zaak zijn mensen betrokken, elke zaak maakt onverwachts emoties los. Wij houden hier altijd rekening mee. Rebuss Recherchebureau staat bekend om haar kwalitatief uitgebreide rapportages die opgebouwd zijn uit enerzijds de juridische gedachte en anderzijds het rechtmatig verkregen bewijs.

 

Plan een gratis intake

Rebuss recherchebureau is gevestigd in het midden van Nederland, te Zeist (Utrecht) en bereikbaar op telefoonnummer: +31 6 188 104 66. Uw recherche/detective onderzoek kan landelijk plaatsvinden. Rebuss Recherche is o.a. in de volgende steden werkzaam: Amsterdam, Utrecht, Almere, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Den Haag, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Tilburg, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Zoetermeer, Zaanstad, Ede/Wageningen. Heeft u een aanvraag die u graag met ons wenst te bespreken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een intake in te plannen, wij helpen u graag verder.

 

Gratis intake Informatie aanvragen