Recherchebureau Amsterdam


Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen bij bedrijven in Nederland? Er zijn natuurlijk tal van verklaringen te bedenken, maar helaas is een veelvoorkomende oorzaak hiervan bedrijfsdiefstal of fraude door medewerkers. Steeds vaker vindt dit strafbare feit plaats binnen bedrijven uit verschillende sectoren. Op zowel kleine als grote schaal. Rebuss Recherche is er voor u om gedegen onderzoek te toen en daarbij al uw vragen op te lossen om zo een helder beeld te schetsen van de situatie. Vermoedt u ook fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Kom dan snel in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van Rebuss, het recherchebureau in Amsterdam en omstreken.

De veelzijdigheid van Rebuss

Bij verdenking van fraude of diefstal door één van uw medewerkers is voorzichtigheid en snelle actie geboden. Het is van groot belang dat het feit eerst voldoende onderbouwd wordt met bewijs voordat iemand beschuldigd wordt, maar de tijd tikt en hoe sneller de informatie verzameld wordt, hoe groter de kans is dat de dader bij de kraag gevat kan worden. Informatieopsporing is een gespecialiseerde expertise van recherchebureau Rebuss. Daarnaast werkt Rebuss met snelle dossiervorming en beperkte interne communicatie. Met deze aanpak merken zo min mogelijk medewerkers iets van het lopende onderzoek. Als er verdenkingen zijn van bedrijfsdiefstal of fraude is het van significant belang dat zo min mogelijk mensen op de werkvloer iets van het onderzoek afweten, zodat het onderzoek niet gestuurd of beïnvloed kan worden. Een soepel en geruisloos onderzoek draagt bij aan een correcte uitkomst. Maar daarnaast is het cruciaal om snel te handelen zodat de dader geen kans krijgt om zijn of haar straf te ontlopen en de achtergelaten sporen uit te wissen.

De naam Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt, een welbekende en veelbeduidende naam in het onderzoeksveld. We werken als recherchebureau in Amsterdam dan ook enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers en ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd en in het bezit van de wettelijke benodigde diploma’s en vergunningen om allerlei soorten onderzoek te verrichten. Onze rechercheurs beschikken over alle kwaliteiten die nodig zijn voor deskundig en professioneel onderzoek. Om de onderste steen boven te krijgen werken wij geregeld samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s enzovoort. Bij Rebuss kunt u er dan ook zeker van zijn dat u een expert op het gebied van informatieopsporing inschakelt. Daarnaast staan uiteraard de bescherming van uw gegevens en privacybelangen bij ons voorop. Als deskundig recherchebureau in Amsterdam helpen u graag met onder meer de volgende zaken:

Waarom recherchebureau Rebuss?

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal moet tot in de puntjes worden uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert daarom diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en eventuele andere experts. Onze werkwijze is duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd zodat wij bij een eventuele rechtszaak voldoende relevante informatie kunnen aanleveren. We beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties en onze resultaten zijn altijd doeltreffend. We werken enkel met specialistische rechercheurs, wat ons het beste recherchebureau van het land maakt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Maakt u zich zorgen over specifieke misstanden of incorrecte gegevens binnen uw bedrijf en vermoedt u bedrijfsdiefstal of fraude? Twijfelt u dan niet langer en schakel professionele hulp in van een recherchebureau om de situatie te onderzoeken. Wilt u weten wat Rebuss, recherchebureau in Amsterdam voor u kan betekenen? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-18810466, maar u kunt ons ook altijd mailen of het contactformulier invullen. Wij staan niet alleen voor u klaar in onze hoofdstad, maar uiteraard helpen we u ook graag in andere delen van het land. Dankzij onze centrale ligging in Zeist zijn we in staat onderzoeken door heel Nederland uit te voeren. Bent u benieuwd naar de eventuele kosten van onze diensten of heeft u andere vragen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs op ons bureau voor een gratis intakegesprek. Rebuss staat graag voor u klaar!

 

Gratis intake Informatie aanvragen