Recherchebureau Amsterdam


Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen in Nederland? Rebuss Recherche is er voor u om al uw vragen op te lossen en een helder beeld te schetsen van de situatie. Vermoedt u ook fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Kom in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van recherchebureau Rebuss in Amsterdam en omstreken.

De veelzijdigheid van Rebuss

Informatieopsporing is een gespecialiseerde expertise van recherchebureau Rebuss. We werken dan ook enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers en ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd. Onze rechercheurs beschikken over alle kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s enzovoort. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop. Wij helpen u graag met onder meer de volgende zaken:

  • Onrechtmatig ziekteverzuim
  • Uitkeringsfraude
  • Vervalsing
  • Bedrijfsdiefstal
  • Kredietwaardigheid
  • Schending van overeenkomsten

Waarom recherchebureau Rebuss?

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal moet tot in de puntjes worden uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert daarom diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Onze werkwijze is duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd. We beschikken over de verplichtige verunningen en legitimaties en onze resultaten zijn altijd doeltreffend. We werken enkel met specialistische rechercheurs, wat ons het beste recherchebureau van het land maakt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat recherchebureau Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving van Amsterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 030-2766537, maar u kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen. Uiteraard helpen we u ook graag in andere delen van het land. Dankzij onze centrale ligging in Zeist zijn we in staat onderzoeken door het hele land uit te voeren. Bent u benieuwd naar de eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Rebuss staat graag voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen