Recherchebureau Den Haag


Heeft u het vermoeden dat er fraude, bedrijfsdiefstal of andere onrechtmatigheden voorkomen binnen uw organisatie? Schroom dan niet en laat uw situatie dan onderzoeken door Rebuss Recherche. Het kan gaan om bijvoorbeeld kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie of onterecht ziekteverzuim. Hoewel u als werkgever een werknemer aanneemt op basis van vertrouwen, gebeurt het in praktijk vaak genoeg dat een medewerker dit vertrouwen beschaamt. Doordat dit soort zaken helaas regelmatig voorkomen in Nederland bij allerlei soorten bedrijven uit verschillende sectoren, is bedrijfsrecherche onmisbaar.

Het kan ook zijn dat u juist een recherchebureau in Den Haag zoekt voor onderzoek in privésferen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan stalking onderzoek, onderzoek bij bezorgdheid (bijvoorbeeld in situaties met een loverboy, met drugs, onverantwoorde relaties, vreemdgaan of weglopen) of afpersing en chantage onderzoek. Rebuss staat bij al dit soort zaken, zakelijk en privé, voor u klaar om een antwoord te zoeken op al uw vragen en een helder beeld te schetsen van de situatie. Twijfel niet te lang, kom snel in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van recherchebureau Rebuss in Den Haag en omstreken.

Recherchebureau Rebuss: veelzijdige experts

Bij recherchebureau Rebuss zijn we expert op het gebied van informatieopsporing. Bij iedere vorm van informatieopsporing is het belangrijk om snel maar voorzichtig in actie te komen. Voordat iemand beschuldigd kan worden van een strafbaar feit moeten er voldoende bewijzen worden verzameld op een correcte wijze. Toch is snelheid hierbij ook cruciaal omdat anders de dader zijn of haar sporen kan uitwissen en zo een eventuele straf kan ontlopen. Rebuss, recherchebureau in Den Haag werkt bij het verrichten van onderzoek met snelle dossiervorming en zo min mogelijke interne communicatie, zodat wij geruisloos ons onderzoek kunnen uitvoeren zonder dat bijvoorbeeld bedrijfsmedewerkers hiervan op de hoogte zijn. Maar ook in een privéonderzoek gaat het vaak om gevoelige onderwerpen waarbij wij ook erg discreet te werk zullen gaan. Met deze werkwijze bestaat er geen kans dat het onderzoek beïnvloed of gestuurd kan worden van buitenaf, zodat de waarheid gemakkelijker boven water komt.

Rebuss is een afkorting voor Recherchebureau Smits & Schmidt, een pakkende en bekende naam in de onderzoekswereld. Om deskundig en voortvarend te werk te gaan met onze onderzoeken, werken wij enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers. Al onze rechercheurs bezitten de eigenschappen die benodigd zijn voor het uitvoeren van vakkundig, gedegen onderzoek. Bovendien is ons recherchebureau door justitie en politie gecertificeerd en bezitten wij, als recherchebureau in Den Haag, de juiste papieren, vergunningen en diploma’s om officieel onderzoek te verrichten. Om alle relevante paden te bewandelen werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s. Daarbij kan u ervanuit gaan dat bij onze werkwijze uiteraard de bescherming van uw persoonsgegevens en privacybelangen continu voorop staat.

Als recherchebureau in Den Haag helpen wij u graag met onder meer de volgende zaken:

 • Onrechtmatig ziekteverzuim;
 • Uitkeringsfraude;
 • Falsificatie, vervalsing (o.a. merken, plagiaat);
 • Bedrijfsdiefstal;
 • Kredietwaardigheid (vermogenspositie bepalen);
 • Schending van overeenkomsten (o.a. concurrentie/relatiebeding).

Ook voor onderzoeken in de privésferen kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan:

 • Afpersing/chantage onderzoek;
 • Cameraplaatsing en verhuur;
 • Stalking onderzoek;
 • Alimentatie-onderzoek;
 • Onderzoek naar vermiste personen;
 • Onderzoek bij bezorgdheid (loverboy, drugs, relaties, vreemdgaan, weglopen).

Neem contact op met recherchebureau Rebuss in Den Haag!

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal moet tot in de puntjes worden uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert daarom diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Maar ook met onderzoek in privésferen werken wij met ervaren rechercheurs. Bij dit soort onderzoek is het misschien wel nog meer van belang om met beleid en zorgvuldigheid te werk te gaan en de wensen van de klant daarin te respecteren. Stelt u zich voor dat u vermoedt dat uw dochter in aanraking is gekomen met een loverboy of met drugs? Wij zetten dan al onze beschikbare middelen in om de waarheid boven tafel te krijgen met de benodigde bewijzen, zonder dat de situatie daarbij verergerd of de betrokkenen daarbij in gevaar komen.

Zit u in een bepaalde situatie waarbij een professioneel onderzoeksteam uitkomst zou kunnen bieden en wilt u weten wat recherchebureau Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving van Den Haag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-18810466, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Uiteraard helpen we u ook graag in andere delen van het land. Dankzij onze centrale ligging in Zeist zijn we in staat onderzoeken door het hele land uit te voeren. Bent u benieuwd naar de eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Rebuss staat graag voor u klaar!

 

Gratis intake Informatie aanvragen