Onderzoek naar fraude


Heeft u het gevoel dat er verschillen in de kas zijn, of dat de cijfers of aantallen in uw voorraad niet kloppen? Dat de werkelijkheid niet correct weergegeven wordt? Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of fraude. Een onderzoek naar fraude van Rebuss zorgt voor een beter beeld en antwoorden op uw vragen.

Rebuss doet onderzoek naar fraude

Mocht u uw twijfels hebben bij uw werknemers en wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsfraude? Schakel de rechercheurs van Rebuss in en zij voeren een onderzoek naar fraude voor u uit. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een naam die veel betekent. Het staat voor de oplossing voor fraude en vermissing binnen uw bedrijfsituatie. Bij Rebuss bent u zeker van een expert op gebied van opsporing van informatie.

Voordelen van een onderzoek naar fraude bij Rebuss

Rebuss is door een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat ervoor zorgt dat uw vragen beantwoord worden bij een onderzoek naar fraude. Onderstaand ziet u nog meer voordelen van een onderzoek naar fraude door Rebuss:

  • Duidelijk en helder
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Doeltreffende resultaten
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Rebuss werkt enkel met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn en beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek, bijvoorbeeld forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installatie bij plaatsing van camera’s en dergelijke. Bij ons staat de bescherming van uw privacybelangen voorop. Bovendien gaan we integer om met uw bedrijfsinformatie. In het kader van imagoschade is dit zeer wenselijk.

Ja, ik wil ook een onderzoek naar fraude!

Heeft u een vermoeden van fraude of bent u werknemer die een diefstal of fraude vermoed? Kies ervoor om uw punt anoniem te melden zodat we contact met het bedrijf kunnen zoeken of maak direct een afspraak met een van onze rechercheurs. Ook kunt u uw vraag stellen via onderstaande button. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid.

Gratis intake Informatie aanvragen