Fraudeonderzoek


Heeft u sterk het gevoel dat er verschillen in de kas zijn, dat de cijfers of aantallen in uw voorraad niet kloppen of dat de werkelijkheid niet correct weergegeven wordt? Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of fraude. Een deskundig fraudeonderzoek door Rebuss Bedrijfsrecherche zorgt voor een beter beeld en antwoorden op uw vragen betreffende deze kwestie.

 

Rebuss Bedrijfsrecherche voert fraudeonderzoek uit

Mocht u uw twijfels hebben bij uw werknemers en wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsfraude? Twijfel dan niet en schakel de rechercheurs van Rebuss bedrijfsrecherche, privédetectives en Juridisch adviseurs in.  Onze rechercheurs voeren op vakkundige wijze een fraudeonderzoek voor u uit.

 

Snel actie ondernemen

Het is belangrijk dat u bij een vermoeden van fraude snel actie onderneemt door een recherchebureau in te schakelen. Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives en Juridisch adviseurs werkt met directe dossiervorming en alleen de hoognodige interne communicatie, zorgen de rechercheurs ervoor dat zo min mogelijk medewerkers iets zullen meekrijgen van het fraudeonderzoek. Bij een vermoeden van fraude op de werkvloer is dit van cruciaal belang, om het doel van het onderzoek te kunnen bereiken. Zolang het onderzoek ongestoord en onopgemerkt kan doorlopen wordt voorkomen dat de situatie escaleert of dat sporen kunnen worden uitgewist. Bijvoorbeeld papieren administratie of digitale sporen.

Rebuss Bedrijfsrecherche werkt uitsluitend met competente, betrouwbare rechercheurs die beschikken over de vereiste certificeringen om gedegen en kundig onderzoek uit te voeren. Rebuss Bedrijfsrecherche werkt onder anderen met digitaal en forensische rechercheurs en technici bij eventuele plaatsing van camera’s.

De bescherming van uw gegevens en uw privacy zijn bij ons altijd de hoogste prioriteit. Daarnaast zullen wij er alles aandoen om elke vorm van imagoschade van uw bedrijf te voorkomen.

 

Voordelen van een fraudeonderzoek bij Rebuss

Rebuss bedrijfsrecherche privédetectives en Juridisch Adviseurs is door een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau, met alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen, dat ervoor zorgt dat al uw vragen beantwoord worden bij een fraudeonderzoek. De voordelen van een fraudeonderzoek door Rebuss:

  • Duidelijk en heldere communicatie;
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Juiste kennis en kunde in huis
  • Jarenlange ervaring
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Bij recherchewerk is vertrouwen van groot belang. Wij gaan bij al de onderdelen van ons onderzoek helder en duidelijk te werk en gaan integer om met uw bedrijfsinformatie. Het opstellen van juridisch goed onderbouwde rapportages beslaan een belangrijk deel van ons fraude onderzoek. Zo zorgen wij ook dat er altijd voldoende feiten en omstandigheden worden onderbouwd, mocht het tot een rechtszaak komen.

 

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Heeft u een vermoeden van fraude op de werkvloer of bent u werknemer die een misstand van een collega wil melden? En wilt u vrijblijvend informatie aanvragen? Dit kan, eventueel, anoniem bij Rebuss Bedrijfsrecherche zodat wij contact kunnen leggen met het bedrijf of de leidinggevende in kwestie.

U kunt direct een afspraak maken met een van onze rechercheurs of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Stel uw vraag via onderstaande button of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook welkom op ons kantoor in de regio Utrecht voor een gratis intakegesprek. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid.

Gratis intake Informatie aanvragen