Privé detective inhuren


Een privé detective kunt u inhuren voor zaken als fraude, bedrijfsdiefstal en onrechtmatigheden binnen uw organisatie. Een gedegen aanpak van Rebuss Bedrijfsrecherche, Privé detectives & Juridisch adviseurs kan u helpen de vermeende misstanden op te lossen of te stoppen. Wij staan graag voor u klaar om de situatie waarin u verkeert te onderzoeken en te stoppen voor het te laat is. Daarnaast kunt u ook voor zaken als vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, stalking of vreemdgaan van een partner bij Rebuss terecht voor de inzet van een privé detective.

 

Privé detective inhuren voor diverse zaken

Voor zowel zakelijke onderzoeken (bedrijfsrecherche) als prive onderzoeken kunt u bij ons terecht. Het waarborgen van uw privacy staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens worden dan ook bewaard en beschermd worden volgens de wetten van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

 

Waarom een privé detective van Rebuss inhuren?

Rebuss Bedrijfsrecherche, privé detectives & Juridisch adviseurs garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals met de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Het is namelijk van groot belang dat bedrijfsdiefstal of fraude tot in de puntjes wordt uitgezocht en geanalyseerd. Ook voor prive onderzoeken is het belangrijk dat u verzekerd bent van diepgaand onderzoek door specialisten. Enkele redenen om voor Rebuss te kiezen:

  • Wij zijn duidelijk en helder
  • Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd
  • Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Onze resultaten zijn doeltreffend
  • Wij werken enkel met specialistische rechercheurs

 

Contact

Bent u benieuwd wat het voor uw situatie betekent als u besluit een privé detective in te huren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen of Whatsappen naar 06-18810466, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en voorzien u altijd van een passend advies. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gratis intake Informatie aanvragen