Prive detective inhuren


Zaken als fraude, bedrijfsdiefstal en onrechtmatigheden binnen uw organisatie vragen om een gedegen aanpak van recherchebureau Rebuss. Wij staan graag voor u klaar om de situatie waarin u verkeert te onderzoeken en te stoppen voor het te laat is. Daarnaast kunt u ook voor zaken als vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, stalking of vreemdgaan van een partner bij ons terecht. Een prive detective inhuren van Rebuss is een zeer verstandig idee. Wij behandelen elke zaak met uiterste zorgvuldigheid. Uw onderzoek is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Prive detective inhuren voor diverse zaken

Voor zowel zakelijke onderzoeken (bedrijfsrecherche) als prive onderzoeken kunt u bij ons terecht. Het waarborgen van uw privacy staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens worden dan ook bewaard en beschermd worden volgens de wetten van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Wij helpen u graag met zaken als afpersing/chantage, cameraplaatsing en verhuur, stalking, alimentatie-onderzoek, onderzoek naar vermiste personen en onderzoek bij bezorgdheid (loverboys, drugs, relaties, vreemdgaan, weglopen).

Waarom een prive detective van Rebuss inhuren?

Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals met de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Het is namelijk van groot belang dat bedrijfsdiefstal of fraude tot in de puntjes wordt uitgezocht en geanalyseerd. Ook voor privonderzoeken is het belangrijk dat u verzekerd bent van diepgaand onderzoek door specialisten. Enkele redenen om voor Rebuss te kiezen:

  • Wij zijn duidelijk en helder
  • Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd
  • Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Onze resultaten zijn doeltreffend
  • Wij werken enkel met specialistische rechercheurs

Contact

Bent u benieuwd wat het voor uw situatie betekent als u besluit een prive detective in te huren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 06-18810466, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en voorzien u altijd van een passend advies. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gratis intake Informatie aanvragen