Alimentatieplicht


Heeft u een alimentatieplicht, maar vermoed u dat uw ex-partner een nieuwe duurzame relatie heeft? Dan betaalt u waarschijnlijk ten onrechte iedere maand een hoop geld. Kortom, u staat in uw recht, maar hoe verkrijgt u dit recht? Komt u er zelf niet uit en heeft u behoefte aan deskundig advies? Dan bent u bij Rebuss aan het juiste adres. Voor het verkrijgen van juridische informatie en/of het laten uitvoeren van een alimentatieonderzoek kunt u gebruik maken van onze deskundige service. Onze onderzoeken worden uitgevoerd door ervaren professionals. Door onze expertise en kennis op juridisch gebied hebben wij alles in huis om u te begeleiden en te adviseren. Wij streven ernaar om u antwoord te geven op al uw vragen betreffende alimentatierechten. Bij ons krijgt u duidelijk en helder antwoord op al uw vragen.

Onze werkwijze

Recherchebureau Rebuss is breed inzetbaar. Wanneer u kiest voor onze service garanderen wij een diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Het feit dat wij ook met vrouwelijke rechercheurs werken is een groot pluspunt. Onze vrouwelijke professionals zijn gevoeliger qua aanpak en het verkrijgen van informatie. Daarnaast worden zij minder snel gezien als ‘rechercheur’. Wanneer u een rapportage van ons ontvangt, wordt deze altijd duidelijk en helder opgeleverd met sterke juridische onderbouwing. Zo is er altijd voldoende informatie aanwezig mocht er uiteindelijk een rechtszaak komen. Wilt u graag antwoord op uw vragen en op de hoogte zijn van al uw alimentatierechten? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag de situatie helder te krijgen.

Onderzoek naar alimentatieplicht stoppen Rebuss

Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als het gaat om het stoppen van betalen van alimentatie en bent u op zoek naar meer informatie op het gebied van een alimentatieonderzoek? Kies dan voor een gratis intakegesprek met een adviseur van Rebuss. Recherchebureau Rebuss heeft voldoende juridische kennis in huis om u te begeleiden en adviseren als het om een alimentatieonderzoek. Onze mr. in de rechten is tevens bedrijfsrechercheur en privédetetive. Mocht u na het traject alsnog de gang naar de rechter moeten maken, dan kunt u erop vertrouwen dat de rapportages en van Rebuss Recherchebureau advies rechtsgeldig zijn en op de juiste manier onderbouwd met feiten en omstandigheden die aangetroffen worden tijdens een onderzoek. Rebuss heeft daarin de benodigde ervaring.

De voordelen van het alimentatie onderzoek van Rebuss op een rijtje:

  • Duidelijk en helder
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Doeltreffende resultaten
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Wanneer u gebruik maakt van het alimentatie onderzoek om uw alimentatieplicht te stoppen dan wordt er door Rebuss enkel met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn gewerkt. Denk aan bijvoorbeeld forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installatie bij plaatsing van camera’s en dergelijke. Met uw persoonlijke informatie wordt zeer discreet omgegaan. De bescherming van uw privacybelangen staan bij ons voorop.

Ja, ik wil juridisch advies over alimentatierecht!

Wilt u weten wat Rebuss precies voor u kan betekenen? Rebuss staat voor u klaar om u te voorzien van juridische informatie over de rechten op alimentatie. Voor vragen en/of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 030-2766537, ons mailen of het contactformulier invullen. U kunt direct een gratis intake aanvragen evenals een vrijblijvende offerte. Kom in actie nu het nog kan, schakel de hulp in van Rebuss en claim uw alimentatierecht!

Gratis intake Informatie aanvragen