Recherchebureau Rebuss

Bedrijfsrecherche is in deze tijd een veel voorkomende dienst. Er wordt veel ontvreemd. Of dat nu op financieel gebied is of in de vorm van goederen, diensten of uw kostbare tijd. Diefstal binnen een bedrijf wordt op diverse wijzen gepleegd. Sterker nog, het wordt alleen maar meer in tijden van crisis! Een camera plaatsen is een optie. Maar wat mag volgens de wet nu wel, en wat mag er niet. En hoe gaat de ontslagprocedure in zo een geval? Rebuss heeft jarenlange ervaring in het oplossen van bedrijfsdiefstal en kent de wetten en regels op dit gebied.

Wanneer bedrijfsrecherche inschakelen?

Indien u vermoedt dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen gepleegd worden dan is het verstandig dit direct serieus te nemen en een recherchebureau in te schakelen. Rebuss werkt met een snelle dossiervorming en zo min mogelijk interne communicatie hieromtrent. Dit is belangrijk bij een vermoeden van bedrijfsdiefstal en cruciaal om erger te voorkomen met als resultaat de vermeende fraude te stoppen. Te late actie kan ook daadwerkelijk te laat zijn. De vogel is gevlogen of heeft er van gehoord en verwijderd zijn sporen (zowel in administratie of digitaal).

Onderstaand vindt u een opsomming van situaties waar recherchebureau Rebuss passend en vrijblijvend bedrijfsrecherche onderzoek naar kan doen door middel van de inzet van een privedetective.

Het uitvoeren van bedrijfsrecherche door een erkend recherchebureau vereist een hoge vorm van discretie en professionaliteit. Als u recherchebureau Rebuss inschakelt kunt u rekenen op een goed bedrijfsrecherche onderzoek met de hoogste vorm van privacy en hoge kwaliteit van rapportage waarbij onze jurist bekijkt welke stappen zinvol en resultaatgericht zijn.

Vrijblijvend contact opnemen met Rebuss

Vrijblijvend een offerte voor bedrijfsrecherche aanvragen? Neem dan gerust contact op met recherchebureau Rebuss te Zeist, regio Utrecht. Ons vrijblijvende intakegesprek is altijd gratis

Conversiebuttons  Informatie aanvragen


Conversiebuttons

Informatie aanvragen

Meld anoniem

 prive dctive rebuss recherchebureau

Nieuwsberichten

Advocaten praten vol lof over Rebuss!!

"De rapportage ziet er gelikt uit", "professioneel", "als advocaat scheelt het mij feitenonderzoek en verzamelen van informatie, Rebuss weet wat ik wil hebben" 

 

♦ Postbus 189, 3700 AD ZEIST ♦ Tel: 030-2766537  KvK 54611687 ♦ IBAN: NL53RABO0157749231 ♦ BTW 851371309B01 ♦                           Vergunning door het Ministerie van Veiligheid en Justitie met POB-nr 1239  ♦ Rebuss is aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens met nummer M1449464 ♦  

Website laten maken en hoog in Google door Best4u Group B.V. | Sitemap