Rebuss-Bedrijfsrecherche


Rebuss Recherche is een detective bureau dat beschikt over verschillende expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Door deze kennis te delen en te combineren is Rebuss Recherche een veelzijdig recherchebureau ofwel detectivebureau waar mensen werken met passie en kennis van het vak.

Ervaring en vertrouwen

Binnen het team van Rebuss Recherche bevindt zich een jurist en is er veel kennis op het gebied van politieonderzoek. Dit maakt dat naast het recherche onderzoek dat Rebuss doet, de onderzoeken goed juridisch geadviseerd en onderbouwd worden. Rebuss recherche is bekend met het overheidsorgaan en binnen de advocatuur in randstad.

Dit maakt Rebuss Recherche bij de overheid, in het bedrijfsleven en ook voor de particulier een vertrouwd Recherchebureau om zaken mee te doen.

Rebuss recherchebureau is gevestigd in het midden van Nederland, te Zeist (Utrecht) en bereikbaar op telefoonnummer: 030-2766537. Uw recherche/detective onderzoek kan landelijk plaatsvinden. Rebuss Recherche is o.a. in de volgende steden werkzaam: Amsterdam, Utrecht, Almere, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Den Haag, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Tilburg, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Zoetermeer, Zaanstad, Ede/Wageningen

Gratis intake Informatie aanvragen