Detective inhuren

Wilt u graag een privé detective inhuren om uw persoonlijke situatie te laten onderzoeken en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Rebuss Recherchebureau kan u dan vrijblijvend en integer adviseren. Wij zijn een door Justitie en Politie erkend recherchebureau met meer dan 15 jaar ervaring binnen de opsporing.

Zaken waar u een privé detective voor kunt inschakelen zijn onder andere:

 

Werkwijze en kosten

Onze werkwijze is transparant en open. Wij zullen er alles aan doen om u verder te helpen en de waarheid te achterhalen. Dit doen wij door altijd eerst een vrijblijvend (gratis) intakegesprek met u te voeren. Dit kan telefonisch of  in persoon als u dit prettiger vindt.

Als u een detective wilt inhuren dan zijn wij zijn helder over de kosten. Afhankelijk van het type expertise en het type onderzoek adviseren wij altijd voorafgaand aan het onderzoek wat de inschatting is van de totaalkosten. Op basis van het intakegesprek maken we een inschatting en tijdsbestek van het onderzoek.

Het inhuren van een prive detective kost tussen de €75,- en 150,- per uur, Afhankelijk van de expertise. Een juridisch onderzoeker is nu eenmaal duurder dan een detective. Rebuss ziet ieder onderzoek als maatwerktraject. Wij willen het beste voor onze opdrachtgevers en zullen dan ook nooit meer dan nodig onderzoeken. Hierbij houden wij ons strikt aan de AVG en wetgeving welke verbonden is aan de door justitie en politie verleende vergunning.

Een privé detective inhuren kan als u er een redelijk doel voor heeft. Bijvoorbeeld omdat u stelselmatig wordt lastig gevallen of omdat u angst heeft omdat u gestalkt wordt. Maar ook omdat u midden in een echtscheiding zit en u een alimentatieonderzoek nodig heeft die feitelijk en juridisch onderbouwd is. Kortom, bij Rebuss werken specialisten met jaren lange ervaring en tools op het gebeid van opsporing. Onze privé detectives gebruiken verschillende middelen om tot een succesvol eindresultaat te komen.

 

Privé detective voor heel Nederland

Rebuss recherche snapt dat een onderzoek soms niet te beperken is tot één stad of één regio. Daarom kunt u een detective inhuren door heel Nederland. Het kantoor van Rebuss is centraal gevestigd in Zeist. Wij zijn veelal werkzaam in: Arnhem, Gouda, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en natuurlijk in de omgeving van Zeist.

En als het nodig is, dan kunnen wij zelfs over de landsgrenzen werken. U kunt een privé detective inhuren op de Nederlandse Antillen en werken wij voor de vele nederlanders die aan de Spaanse Costa’s wonen (Valencia en  Alicante).

Rebuss recherche richt zich in de eerste instantie op waarheidsvinding. Wij doen onderzoek in uw zaak en proberen de onderste steen boven te halen. Rebuss detectivebureau biedt altijd een inspanningsgarantie en kan nooit een resultaatgarantie bieden. Garanties kunnen we niet geven omdat niet ieder onderzoek een gewenste uitkomst heeft. Die waarheid kan namelijk anders zijn dan het vermoeden wat er was. We garanderen dat wij ons werk als privé detective professioneel en met het juiste doel voor ogen inzetten.

 

Contact

Detective inhuren of graag een bedrijfsadviseur van Rebuss Recherchebureau spreken over het inhuren van een detective dan kan dit met ons speciale, van 9:00-21:00 uur bereikbare nummer:+31 (0)6-18810466. Uiteraard kunt u ons ook op dit nummer een Whatsapp sturen als u niet direct kunt of wilt bellen. Wij zijn ook per email bereikbaar. U kunt ons een email sturen naar info@rebuss.nl en dan bespreken we rustig en vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. Wilt u door een van onze adviseurs terug gebeld worden dan kunt u ook een van onze online formulieren invullen.