Recherchebureau Utrecht


Bent u op zoek naar een recherchebureau in Utrecht of omgeving? De rechercheurs van Rebuss zijn vandaag de dag inzetbaar voor diverse taken. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een vermissing, maakt u zich zorgen over uw minderjarige kind, loverboypraktijken, een vreemdgaande partner of stalking? Het recherchebureau Rebuss kan u verder helpen. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau in de omgeving van Utrecht dat alle wettelijke vereiste diplomas en vergunningen bezit om bovenstaande onderzoeken voor u te kunnen en mogen uitvoeren. Wij zijn erg centraal gevestigd, namelijk in Zeist bij Utrecht en hierdoor inzetbaar door heel Nederland.

Bedrijfsrecherche in Utrecht

Binnen een onderneming of overheidsorganisatie kan er ook heel wat loos zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote kasverschillen, niet kloppende voorraden, (seksuele) intimidatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen in Nederland? Rebuss Bedrijfsrecherche heeft ruimte ervaring binnen de politie en justitie. Waar politie u bij sommige vraagstukken niet direct helpen of waar u bang bent voor mogelijke imagoschade kan en mag Rebuss Bedrijfsrecherche Utrecht wel snel handelen.

Informatievergaring en feitelijk onderbouwen is een gespecialiseerde expertise van Rebuss. We werken dan ook enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers en ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd.

Onze rechercheurs

Onze rechercheurs beschikken over alle kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van cameras, enzovoort. Rebuss bedrijfsrecherche beschikt over vele expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van priveonderzoek en bedrijfsrecherche. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop. Wij helpen u graag met onder meer de volgende zaken:

Bovenstaande zaken zijn slechts een voorbeeld van mogelijke zaken waar bewijslast noodzakelijk is. Waarheidsvinding is dan ook het doel van ons Recherchebureau. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Dit maakt dat Rebuss bedrijfsrecherche vaak wordt ingezet of geadviseerd door advocaten. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en onze rapportages zijn juridisch onderbouwd. Mocht er een rechtszaak komen, dan ligt er een gedegen dossier aan ten grondslag

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat recherchebureau Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Utrecht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen of een whatsapp sturen naar 06-18810466, maar u kunt ons ook e-mailen of het contactformulier invullen. Vraag dan direct een vrijblijvende kennismaking aan. Rebuss staat graag voor u klaar! U moet immers vertrouwen krijgen in de aanpak van Rebuss Recherchebureau.

Gratis intake Informatie aanvragen