Alimentatie onderzoek


Betaalt u netjes iedere maand partner alimentatie maar heeft u het vermoeden dat uw ex-partner een nieuwe duurzame relatie heeft? Waarschijnlijk betaalt u dan ten onrechte iedere maand een hoop geld. Kortom, u staat in uw recht, maar hoe verkrijgt u dit recht? Komt u er zelf niet uit en heeft u behoefte aan deskundig advies omtrent het stoppen van de alimentatieplicht door middel van een alimentatie onderzoek? Dan bent u bij Rebuss recherchebureau aan het juiste adres voor de uitvoering van een alimentatieonderzoek. Voor het verkrijgen van juridische informatie en/of het laten uitvoeren van een alimentatie onderzoek kunt u gebruik maken van ons deskundige vrijblijvende advies. De onderzoeken worden uitgevoerd door ervaren rechercheurs.

Onze werkwijze

Onze werkwijze bij een alimentatie onderzoek is gebaseerd op het feit dat Rebuss recherchebureau breed inzetbaar is. Dit komt door de jarenlange ervaring en de inzet van ervaren bedrijfsrechercheurs en privé detectives. Zo werken er bij Rebuss onder andere vrouwelijke rechercheurs maar ook oud politieagenten en juridische experts op het gebeid van alimentatie onderzoek. Wilt u graag antwoord op uw vragen en op de hoogte zijn van al uw alimentatie rechten? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Alimentatie plicht stoppen

Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als het gaat om het stoppen van betalen van de alimentatie (art 1:160 bw) en bent u op zoek naar meer informatie over de uitvoering van een alimentatie onderzoek? Rebuss recherchebureau heeft de juridische kennis in huis om u te begeleiden en adviseren als het om een alimentatie onderzoek .

Mocht u na het traject alsnog de gang naar de rechter moeten maken, dan kunt u erop vertrouwen dat de rapportages en van Rebuss recherchebureau rechtsgeldig zijn en op de juiste manier onderbouwd met feiten en omstandigheden welke worden aangetroffen tijdens een onderzoek.

De voordelen op een rijtje:

  • Rapportage feitelijk en juridisch opgebouwd op basis van art 1:160 BW
  • Geen onnodige kosten
  • Betrouwbaar en secuur
  • Doeltreffende resultaten
  • Kennis en ervaring op het gebied van het vergaren van feiten en omstandigheden
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs op het gebied van alimentatie onderzoek

Rebuss Bedrijfs recherche werkt volgens de Privacy gedragscode (AVG),  is gecertificeerd en heeft een vergunning welke is afgegeven door Justitie en Politie.

Wilt u weten wat Rebuss bedrijfsrecherche precies voor u kan betekenen? Voor vragen en/of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen of een Whatsapp sturen naar 06-18810466, ons mailen (info@rebuss.nl) of het contactformulier invullen. U kunt direct een gratis intake aanvragen evenals een vrijblijvende offerte.

 

Gratis intake Informatie aanvragen