Prive detective Nederland


Prive detectives zijn vandaag de dag inzetbaar voor vele diverse taken. Heeft u bijvoorbeeld te maken met vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, stalking of vreemdgaan van een partner? Rebuss Recherche biedt u dan de oplossing. Wij zijn een betrouwbaar detectivebureau en beschikken over alle wettelijk vereiste diplomas en vergunningen om bovenstaande onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Voor de meest integere, gespecialiseerde en professionele prive detective van Nederland moet u bij Rebuss zijn!

Waarborging van privacy bij Rebuss

Hoe zit het met de privacy van onze klanten? Wij snappen dat het een flinke stap is om uw vraagstuk op tafel te gooien. Vaak komt er veel vertrouwelijke informatie bij kijken. Bij Rebuss is het daarom vanzelfsprekend dat er discreet wordt omgegaan met deze informatie. Alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens worden bewaard en beschermd volgens de wetten van het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens). Daarnaast houden wij ons te allen tijde aan de privacy gedragscode. Bij Rebuss bent u daarom verzekerd van een professionele afhandeling van uw vraagstuk.

Een prive detective van Rebuss lost het voor u op

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:

  • Afpersing/chantage onderzoek
  • Cameraplaatsing en verhuur
  • Stalking onderzoek
  • Alimentatie-onderzoek
  • Onderzoek naar vermiste personen
  • Onderzoek bij bezorgdheid (loverboy, drugs, relaties, vreemdgaan, weglopen)

Daarnaast is Rebuss ook gespecialiseerd bedrijfsrecherche. Vermoedt u bedrijfsdiefstal, fraude of andere onrechtmatigheden in uw bedrijf? Schakel dan de bedrijfsrecherche van Rebuss in!

Meer informatie

Zoekt u de beste prive detective van Nederland? Dan bent u bij Rebuss aan het juiste adres. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 06-18810466, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Laat uw leven niet langer beheersen en schakel de hulp in van Rebuss. Wij helpen u graag verder!

Gratis intake Informatie aanvragen