Bedrijfsrecherche rotterdam


Bent u op zoek naar een recherchebureau in Rotterdam of omgeving om u met een vraagstuk rondom uw organisatie te helpen? Bedrijfsrecherche door Rebuss Recherche kan uw oplossing zijn. Binnen een organisatie kan er ook heel wat loos zijn en dit kan een grote behoefte aan duidelijkheid opwekken. Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen in Nederland? Rebuss Recherche is er voor u om al uw vragen op te lossen en een helder beeld te schetsen van de situatie. De politie kan u bij sommige vraagstukken niet direct helpen. Toch kunnen deze vraagstukken uw leven flink gaan beheersen. Dus heeft u behoefte aan bedrijfsrecherche in Rotterdam? Dan staat Rebuss voor u klaar!

Rebuss Recherche lost het voor u op

Rebuss beschikt over vele diverse expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privonderzoek tot bedrijfsrecherche. Informatieopsporing is een gespecialiseerde expertise van recherchebureau Rebuss. We werken dan ook enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers en ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste diplomas en vergunningen bezit om onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Wij zijn erg centraal in het land gevestigd, namelijk in Zeist en hierdoor inzetbaar door heel Nederland. Wij staan dus binnen no-time klaar voor recherche in Rotterdam. Hieronder vindt u een opsomming van situaties waarvoor wij een rechercheur in kunnen laten zetten:

  • Kredietwaardigheid;
  • Uitkeringsfraude;
  • Bedrijfsdiefstal;
  • Onrechtmatig ziekteverzuim;
  • Vervalsing;
  • Schending van overeenkomsten.

Waarom recherchebureau Rebuss?

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal moet tot in de puntjes worden uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van cameras, juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Onze kracht zit m ook in het feit dat we veel vrouwelijke professionals hebben. Zij worden niet snel gezien als rechercheurs. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd. Mocht er een rechtszaak komen, dan is er voldoende informatie. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat recherchebureau Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Rotterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 030-2766537, maar u kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen. Uiteraard helpen we u ook graag in andere delen van het land. Dankzij onze centrale ligging in Zeist zijn we in staat door het hele land onderzoeken uit te voeren. Bent u benieuwd naar eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Rebuss staat graag voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen