Bedrijfsrecherche in Rotterdam


Bent u op zoek naar een bedrijfsrecherche in Rotterdam of omgeving om u met een vraagstuk rondom bedrijfsdiefstal in uw organisatie te helpen? In dat geval staat bedrijfsrecherche Rebuss Recherche van harte voor u klaar! Wij kunnen uw oplossing zijn wanneer er binnen uw organisatie iets mis is. Want dat er binnen een organisatie heel wat aan de hand kan zijn rondom fraude of diefstal bewijzen (helaas) steeds meer voorbeelden uit de praktijk. Het is logisch dat u een grote behoefte voelt aan opheldering en duidelijkheid. Bijvoorbeeld wanneer u het vermoeden heeft dat er binnen uw organisatie wordt gestolen. Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomt in Nederland? De politie kan sommige vraagstukken niet direct verhelpen of voor u oplossen. Toch kunnen ze uw leven wel flink gaan beheersen. U bent uw vertrouwen kwijt in uw medewerkers; iets waar u ze deels wel op hebt aangenomen! Tevens wilt u dat de diefstal stopt; maar daarvoor dient u wel te weten wie de dief is. Rebuss Recherche is er voor al uw vragen rondom bedrijfsfraude. Wij proberen deze vraagstukken op te lossen en een helder beeld te schetsen van de situatie. Heeft u behoefte aan een bedrijfsrecherche in Rotterdam? Dan staat Rebuss voor u klaar. Op ons kunt u bouwen!

 

Gratis intake Informatie aanvragen

 

Wanneer bedrijfsrecherche in Rotterdam?

Als bedrijfsrecherche in Rotterdam beschikt Rebuss over diverse expertises op onder meer het gebied van onderzoek naar fraude en personen. Maar wij voeren ook privé onderzoek uit als bedrijfsrecherche. Een gespecialiseerde expertise van ons recherchebureau is informatie opsporing. U kunt ervan op aan dat wij enkel en uitsluitend werken met integere en resultaatgerichte medewerkers. Vandaar ook dat ons recherchebureau is gecertificeerd door de justitie en politie. Wat ons ook betrouwbaar maakt? Wij beschikken over alle wettelijke vereiste diploma’s en vergunningen om voor u een onderzoek uit te kunnen voeren. Dat geeft u meer rust. Rebuss is in Zeist centraal in Nederland gevestigd, en daardoor inzetbaar door heel het land. Wij staan dus ook binnen no-time voor u klaar als bedrijfsrecherche in Rotterdam! Bent u benieuwd waarvoor wij u dan specifiek kunnen helpen? Bekijk de opsomming van situaties maar eens:

 

 

Gratis intake Informatie aanvragen

 

Waarom een bedrijfsrecherche in Rotterdam?

Wij van Rebuss vertellen u graag waarom u er als organisatie soms verstandig aan doet om een professionele bedrijfsrecherche in Rotterdam in te schakelen. Heeft u het vermoeden dat er binnen uw bedrijf wordt gestolen in de breedste zin van het woord? Dat is een hele nare ontdekking. Uw vertrouwen in de medewerker is waarschijnlijk binnen één klap weggevaagd. Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal moet tot in de puntjes worden uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert u diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s, juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Zij beschikken over veel ervaren, zijn discreet en leveren hoge kwaliteit af. Onze kracht zit hem ook in het feit dat wij veel vrouwelijke professionals hebben. Hoe gek ook; zij worden niet snel gezien als rechercheurs. Dit kan argwaan van de medewerkers uit de weg gaan. Want dat er intern binnen uw organisatie geen vermoeden is van het toepassen van een bedrijfsrecherche in Rotterdam is onwijs belangrijk. Is dit vermoeden er wel? Dan kan de dader zijn of haar sporen snel uitwissen. Des te lastiger wordt het om hem of haar te pakken te krijgen. Met Rebuss hanteren wij een werkwijze die duidelijk en helder is. Zo zijn onze rapportages altijd sterk juridisch onderbouwd. Mocht er bijvoorbeeld een rechtszaak komen? Dan heeft u de garantie dat u beschikt over voldoende informatie, waarbij u sterker in uw recht staat! Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw belangen rondom privacy voorop!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd wat Rebuss voor u als recherchebureau in Rotterdam kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bijvoorbeeld door ons te bellen op het telefoonnummer 06-18810466. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Ook wanneer u een recherchebureau uit andere delen van het land zoekt, staat Rebuss graag voor u klaar. Heeft u overige vragen en / of opmerkingen? Bijvoorbeeld over de eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij van Rebuss helpen u van harte verder. Op ons kunt u rekenen!

 

Gratis intake Informatie aanvragen