Bedrijfsrecherche Rotterdam


Bent u op zoek naar een bedrijfsrecherche bureau in Rotterdam of omgeving om u met een vraagstuk rondom uw organisatie te helpen? Bedrijfsrecherche Rebuss kan uw oplossing zijn. Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen in Nederland? Rebuss Bedrijfsrecherche Privé-detectives en Juridisch adviseurs kan u adviseren bij het oplossen en een helder beeld te schetsen van de situatie.

Waarom bedrijfsrecherche Rebuss inschakelen?

Rebuss Bedrijfsrecherche Rotterdam beschikt over vele diverse expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van priveonderzoek tot bedrijfsrecherche. Informatieopsporing is een gespecialiseerde expertise van recherchebureau Rebuss. We werken dan ook enkel met integere en resultaatgerichte rechercheurs en ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste diplomas en vergunningen bezit om onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Wij zijn erg centraal in het land gevestigd en hierdoor inzetbaar door heel Nederland.  Hieronder vindt u een opsomming van situaties waarvoor wij een rechercheur in kunnen laten zetten:

Werkwijze Rebuss bedrijfsrecherche Rotterdam?

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal moet tot in de puntjes worden uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van cameras, juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Onze kracht zit m ook in het feit dat we veel vrouwelijke professionals hebben. Zij worden niet snel gezien als rechercheurs. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd. Mocht er een rechtszaak komen, dan is er voldoende informatie. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat  Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Rotterdam? Neem contact op met Rebuss in Rotterdam. U kunt bellen naar 06-18810466, maar u kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen.

Gratis intake Informatie aanvragen