Recherchebureau in Amsterdam


Heeft u vermoeden van fraude of diefstal door één van uw medewerkers en wilt u dit grondig onderzocht hebben? Dan is het verstandig om recherchebureau Amsterdam in te schakelen. Een gespecialiseerd team van rechercheurs vindt u bij Rebuss Bedrijfsrecherche in Amsterdam. Bent u op zoek naar een recherchebureau om  uw organisatie te helpen bij fraude? Dan kan Rebuss Bedrijfsrecherche uw oplossing zijn.

Diefstal en fraude in Amsterdam

Binnen een organisatie kan er veel spelen op het gebied van diefstal en fraude.  Hierdoor kan de sfeer op de werkvloer beïnvloed worden waardoor wantrouwen ontstaan. Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie, ‘creatief’ boekhouden, onterecht ziekteverzuim en (seksuele) intimidatie regelmatig voorkomen bij zowel grote als kleine organisaties in Amsterdam? Het is dan wel erg belangrijk voor zowel werkgever als werknemers die niet betrokken zijn om de waarheid boven water te halen.

De politie kan u bij sommige vraagstukken niet direct of afdoende helpen. Daarnaast is er bij gevoeligere zaken kans op imagoschade. Daarnaast kunnen deze vraagstukken uw leven flink gaan beheersen of negatieve gevolgen hebben voor de werksfeer. Des te meer reden om het onderzoek niet zelf uit te voeren en uit te laten voeren door een ervaren bedrijfsrechercheur.

Wij hebben meer dan 20  jaar ervaring opgebouwd binnen Politie en Justitie. Daarnaast bestaat Rebuss Bedrijfsrecherche in Amsterdam inmiddels meer dan 15 jaar en is daardoor een gerenomeerd bureau met de juiste ervaring en aanpak.

Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste diploma’s en vergunningen bezit om allerlei onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Heeft u behoefte aan ondersteuning van een objectief recherchebureau in Amsterdam? Dan staat Rebuss Bedrijfsrecherche voor u klaar!

Gratis intake Informatie aanvragen

De veelzijdigheid van recherchebureau Rebuss in Amsterdam

Jaarlijks wordt op grote schaal flinke sommen geld ontvreemd uit bedrijven. Dit zou alleen al reden genoeg moeten zijn om een onderzoeksbureau in te schakelen en de regels en kaders binnen de organisatie aan te scherpen.

Rebuss Bedrijfsrecherche kan met een diepgaand, gericht onderzoek de werkgever vele euro’s en een eventuele rechtszaak besparen. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s, enzovoort. Rebuss beschikt over vele expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Wij zijn van mening dat u op ons, als bedrijfsrecherche in Amsterdam, moet kunnen vertrouwen. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen en persoonlijke gegevens voorop. Wij helpen u graag met onder meer de volgende zaken:

Zoals u aan de voorbeelden kunt zien, is Rebuss Bedrijfsrecherche in Amsterdam ontzettend breed inzetbaar. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen om advies te ontvangen over welke stappen u kunt nemen of  wat Rebuss Bedrijfsrecherche voor u kan betekenen in de omgeving Amsterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 06-18810466, maar u kunt ons ook mailen: info@rebuss.nl of het contactformulier invullen. Bent u benieuwd naar eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Gratis intake Informatie aanvragen