Bedrijfsrecherche Amsterdam


Heeft u vermoeden van fraude of diefstal van één van uw medewerkers en wilt u dit grondig onderzocht hebben, dan is het verstandig om een professioneel onderzoeksteam in te schakelen. Een dergelijk team van gespecialiseerde medewerkers vindt u bij Rebuss, een recherchebureau in Amsterdam en omgeving. Bent u op zoek naar zo’n recherchebureau om u met een vraagstuk rondom uw organisatie te helpen? Dan kan bedrijfsrecherche Rebuss uw oplossing zijn.

Gratis intake Informatie aanvragen

Binnen een organisatie kan er veel spelen op het gebied van diefstal en fraude en dit kan doorgaans een grote behoefte aan duidelijkheid opwekken. Wist u dat kasverschillen, niet kloppende voorraden, het verkopen van vertrouwelijke informatie, ‘creatief’ boekhouden en onterecht ziekteverzuim regelmatig voorkomen bij zowel grote als kleine organisaties in Nederland? Bij het aannemen van werknemers vormt zich een vertrouwensband, als deze band vervolgens verbroken wordt is dat natuurlijk erg vervelend. Maar het is dan wel erg belangrijk voor zowel werkgever als werknemer om de waarheid boven water te halen. Daarbij kan Rebuss Recherche een waardevolle rol spelen. Rebuss is er voor u om al uw vragen op te lossen en een helder beeld te schetsen van de situatie. De politie kan u bij sommige vraagstukken niet direct of afdoende helpen. Toch kunnen deze vraagstukken uw leven flink gaan beheersen of negatieve gevolgen hebben voor de werksfeer. Des te meer reden om iets aan deze situatie te doen. Dus heeft u behoefte aan ondersteuning van een professionele bedrijfsrecherche in Amsterdam? Dan staat Rebuss voor u klaar!

Rebuss Recherche lost het voor u op

Rechercheurs zijn vandaag de dag inzetbaar voor vele diverse taken. Informatieopsporing is een gespecialiseerde expertise van recherchebureau Rebuss. Wij gaan bij het opsporen van informatie altijd progressief maar discreet te werk om tot een zuiver resultaat te komen. Wij zetten alle middelen in om te voorkomen dat medewerkers meekrijgen dat er een grootschalig fraude onderzoek aan de gang is. Daardoor zou namelijk het onderzoek beïnvloed of gestuurd kunnen worden of kan de dader de kans krijgen om te ontkomen door bijvoorbeeld zijn of haar sporen uit te wissen in de administratie of op digitaal gebied. Dit is iets dat wij te allen tijde willen voorkomen. Wij werken dan ook enkel met integere en resultaatgerichte medewerkers. Ook is ons recherchebureau is door justitie en politie gecertificeerd. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste diploma’s en vergunningen bezit om allerlei onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Wij zijn erg centraal in het land gevestigd, namelijk in Zeist en hierdoor inzetbaar door heel Nederland. Wij staan dus binnen no-time klaar voor bedrijfsrecherche in Amsterdam.

Gratis intake Informatie aanvragen

De veelzijdigheid van Rebuss

Jaarlijks wordt op grote schaal flinke sommen geld ontvreemd uit bedrijven. Dit zou alleen al reden genoeg moeten zijn om een onderzoeksbureau in te schakelen en de regels en kaders binnen de organisatie aan te scherpen. Stelt u zichzelf vragen als: kan niet zomaar iedereen in en uit lopen, zijn contracten nog wel voldoende gedekt en realiseert iedere medewerker zich dat het een risico met zich meebrengt om een kostbare smartphone op zijn of haar bureau te laten liggen terwijl hij of zij niet op zijn plek zit. Deze situaties zorgen voor jaarlijks terugkerende kostenposten die relatief gemakkelijk gereduceerd kunnen worden. Door bijvoorbeeld het creëren van awareness bij zowel werknemers als leidinggevenden. Op die manier worden risico’s verkleind en de kostenpost van diefstal verlaagd. Het belangrijkste is om het voor dieven niet gemakkelijk te maken om hun gang te gaan, maar door de juiste aanpassingen en bewustwording in het bedrijf juist een open sfeer te creëren waarin meer op elkaars eigendommen wordt gelet.

Recherchebureau Rebuss kan met een diepgaand, gericht onderzoek de werkgever vele euro’s en een eventuele rechtszaak besparen. Onze rechercheurs beschikken over alle benodigde kwaliteiten die nodig zijn voor het uitvoeren van een onderzoek. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s, enzovoort. Rebuss beschikt over vele expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Wij zijn van mening dat u op ons, als bedrijfsrecherche in Amsterdam, moet kunnen vertrouwen. Juist omdat bij u hoogstwaarschijnlijk het vertrouwen is geschaad. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen en persoonlijke gegevens voorop. Wij helpen u graag met onder meer de volgende zaken:

  • Uitkeringsfraude;
  • Kredietwaardigheid;
  • Bedrijfsdiefstal;
  • Onrechtmatig ziekteverzuim;
  • Schending van overeenkomsten;
  • Vervalsing.

Zoals u aan de voorbeelden kunt zien, is recherchebureau Rebuss ontzettend breed inzetbaar. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Onze kracht zit ook in het feit dat we veel vrouwelijke professionals hebben. Zij worden niet snel gezien als rechercheurs waardoor zij meer tijd en vrijheid krijgen voor het onderzoek. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd en van topkwaliteit. Mocht er een rechtszaak komen, dan is er voldoende informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat recherchebureau Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Amsterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 030-2766537, maar u kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen. Bent u benieuwd naar eventuele kosten van onze diensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen of vragen om een gratis intake. Rebuss staat graag voor u klaar!

 

Gratis intake Informatie aanvragen