Fraude onderzoek


Heeft u sterk het gevoel dat er verschillen in de kas zijn, dat de cijfers of aantallen in uw voorraad niet kloppen of dat de werkelijkheid niet correct weergegeven wordt? Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of fraude. Een deskundig fraude onderzoek van Rebuss zorgt voor een beter beeld en antwoorden op uw vragen betreffende deze kwestie.

Rebuss doet fraude onderzoek

Mocht u uw twijfels hebben bij uw werknemers en wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsfraude? Twijfel dan niet en schakel de rechercheurs van Rebuss in en zij voeren op vakkundige wijze een fraude onderzoek voor u uit. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Dit is een in de onderzoekswereld, betekenisvolle en bekende naam. Het is belangrijk dat u bij een vermoeden van fraude snel actie onderneemt door een recherchebureau in te schakelen van, zoals Rebuss. Doordat Rebuss werkt met directe dossiervorming en alleen de hoognodige interne communicatie, zorgen de rechercheurs ervoor dat zo min mogelijk medewerkers iets zullen merken van het lopende onderzoek. Bij een vermoeden van fraude op de werkvloer is dit van cruciaal belang, zodat er geen vervuiling van het onderzoek plaatsvindt. Zolang het onderzoek ongestoord en onopgemerkt kan doorlopen wordt voorkomen dat de situatie escaleert of dat de dader uiteindelijk ontkomt. Als er niet op tijd actie ondernomen worden kan het ook al te laat zijn doordat de dader verdwijnt of zijn of haar sporen heeft gewist in bijvoorbeeld de administratie of digitaal. De professionele medewerkers van Rebuss gaan bij ieder fraude onderzoek voor de allerbeste oplossing voor fraude en vermissing binnen uw bedrijfssituatie. Bij Rebuss bent u dan ook zeker van een expert op gebied van opsporing van informatie.

Bij een fraude onderzoek is voorzichtigheid en rust van groot belang. Rebuss werkt uitsluitend met competente, betrouwbare medewerkers die de beschikking over de vereiste kwaliteiten hebben om gedegen onderzoek uit te kunnen voeren. Om vakkundig en specifiek onderzoek uit te kunnen voeren, worden er tijdens een fraude onderzoek samenwerkingen opgezet met onder andere digitaal en forensische rechercheurs en technici bij eventuele plaatsing van camera’s. Doordat Rebuss voldoende beschikking heeft over de vele verschillende expertises op het gebied van fraude onderzoek, komen wij als recherchebureau altijd goed beslagen ten ijs, zowel als bedrijfsrecherche als bij privéonderzoek. Bij ons deskundige fraude onderzoek hebben de bescherming van uw gegevens en uw privacy bij ons altijd de hoogste prioriteit. Daarnaast zullen wij er alles aandoen om elke vorm van imagoschade van uw bedrijf te voorkomen.

Voordelen van een fraude onderzoek bij Rebuss

Rebuss is door een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau, met alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen, dat ervoor zorgt dat al uw vragen beantwoord worden bij een fraude onderzoek. Onderstaand ziet u nog meer voordelen van een fraude onderzoek door Rebuss:

  • Duidelijk en helder;
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Doeltreffende resultaten
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Door de professionele medewerkers en middelen die wij inzetten bij ieder fraude onderzoek kunnen wij intensief en diepgaand onderzoek garanderen. Wij hebben de mogelijkheden om allerlei experts, zoals oud politieagenten en juristen in te schakelen, als dit nodig is om het onderzoek te laten slagen. Daarnaast hebben wij veel vrouwelijke medewerkers in dienst, die door veel mensen niet snel als rechercheur gezien worden. Dit brengt een groot voordeel met zich mee doordat dit hen de kans geeft om onopgemerkt hun onderzoek te verrichten. Bij recherchewerk is vertrouwen van groot belang. Wij gaan bij al de onderdelen van ons onderzoek helder en duidelijk te werk en gaan integer om met uw bedrijfsinformatie. Het opstellen van juridisch goed onderbouwde rapportages beslaan een belangrijk deel van fraude onderzoek. Zo zorgen wij ook dat er altijd voldoende informatie beschikbaar is, mocht het tot een rechtszaak komen.

Ja, ik wil ook fraude onderzoek!

Heeft u een vermoeden van fraude op de werkvloer of bent u werknemer die een diefstal of fraude vermoed? Meldt dit punt dan, eventueel anoniem, bij recherchebureau Rebuss zodat wij contact kunnen leggen met het bedrijf in kwestie. U kunt direct een afspraak maken met een van onze rechercheurs of een geheel vrijblijvend offerte voor fraude onderzoek aanvragen. Stel uw vraag via onderstaande button of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook welkom op ons bureau in de regio van Zeist en Utrecht voor een gratis intakegesprek. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid.

 

Gratis intake Informatie aanvragen