Werkwijze privédetective?

De werkwijze van een privédetective is gebaseerd op een goede samenwerking en op vertrouwen. Daarom heeft Rebuss Bedrijfsrecherche, Privedetectives & Juridischb adviseurs altijd eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek met u.

Elke rechercheonderzoek dat Rebuss Bedrijfsrecherche uitvoert is uniek dus ieder onderzoek start met een noodzakelijk stappenplan. Een werkwijze welke voor de privédetectives van Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives & Juridisch adviseurs zee van belang is. Opdrachtgever en ook Rebuss wil tenslotte een zaak zo snel en professioneel mogelijk oplossen. De werkwijze van een privedetective omvat altijd de navolgende stappen;

  1. Intakegesprek (op een door u gewenste locatie plaatsvinden)
  2. Technisch en tactisch onderzoek
  3. Plan van aanpak
  4. Vastleggen van de feiten
  5. Evalatie
  6. Rapportage

Ieder onderzoek is op maat

Iedere onderzoek is op maat. Iedere onderzoek is namelijk anders. De opdracht bepaalt welke opsporingstechnieken en welke forensische middelen we gebruiken. Door de juiste combinatie van deze middelen komen we het snelst tot het beste onderzoeksresultaat. De werkwijze van de privédetective is dan zeer van belang voor het onderzoek.  Daarbij verliezen wij nooit uw persoonlijke wensen en het doel van de opdracht uit het oog en werken indien aanwezig, met de behandelend advocaat samen. Deze werkwijze dient een privédetective altijd in het vizier te houden. Het doel bepaalt namelijk mede het eindresultaat en houdt de privédetective scherp in zijn onderzoek.

In het onderzoek kan Rebuss Bedrijfsrecheche Privedetetives & Juridisch adviseurs tegen vraagstukken aanlopen waar professionals van een bepaald vakgebied meer kennis van hebben. Te denken valt aan een fiscalist, ICT-specialist of een DNA/forensisch-onderzoeker. Rebuss Bedrijfsrecherche heeft in de afgelopen 15 jaren een netwerk van specialisten om zich heen verzameld. U kunt erop vertrouwen dat Rebuss gebruik zal maken van deze experts om tot het beste resultaat te komen.

Vertrouwelijke informatie en wetgeving

Uw vertrouwelijke informatie wordt bij Rebuss niet langer dan nodig opgeslagen. De werkwijze van een privédetective en het bewaren van het dossier dient volgens de wetgeving (AVG) te worden uitgevoerd. Het is voor Rebuss vanzelfsprekend dat er tijdens, en na een onderzoek discreet omgegaan wordt met het dossier.

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Rebuss van toepassing.

Uw situatie vrijblijvend voorleggen? Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives & Adviseurs