Onderzoek ziekteverzuim


Heeft u het idee dat er binnen uw bedrijf sprake is van onrechtmatig ziekteverzuim? Dan kunt u ervoor kiezen een ziekteverzuim onderzoek uit te laten voeren. Een onderzoek naar ziekteverzuim is vaak lastig zelf op te zetten als organisatie of bedrijf. Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een ziekteverzuim onderzoek kan opzetten? Dan bent u bij Rebuss aan het juiste adres. Tijdens het onderzoek naar ziekteverzuim onder uw personeel zorgen onze rechercheurs ervoor dat u een beter beeld krijgt van de situatie en antwoord krijgt op uw vragen. Blijf niet langer in onzekerheid zitten en kies vandaag nog voor de specialistische service van Rebuss!

Rebussvoert ziekteverzuim onderzoek uit

Het is van belang dat u het personeel werkzaam binnen uw bedrijf of organisatie kunt vertrouwen. Soms is er echter sprake van bedrijfsfraude. Heeft u twijfels bij het ziekteverzuim van uw werknemers en wilt u een ziekteverzuim onderzoek laten uitvoeren? Schakel dan de rechercheurs van Rebussin. Zij voeren een onderzoek naar onrechtmatig ziekteverzuim voor u uit. Zo heeft u het ziekteverzuim onder controle. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een naam die veel betekent. Het staat voor de oplossing voor fraude en vermissing binnen uw bedrijfssituatie. Bij Rebuss bent u zeker van een expert op gebied van opsporing van informatie.

Voordelen onderzoek ziekteverzuimRebuss

Rebuss is een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat ervoor zorgt dat uw vragen beantwoord worden bij een onderzoek naar ziekteverzuimWanneer u voor de services van Rebuss kiest, voeren wij voor u een onderzoek naar ziekteverzuim uit. Uit dit onderzoek zal blijken er daadwerkelijk sprake is van onrechtmatig ziekte verzuim.

Onderstaand ziet u nog meer voordelen van een ziekteverzuim onderzoek door Rebuss:

  • Duidelijk en helder
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Doeltreffende resultaten
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Rebuss werkt tijdens het ziekteverzuim onderzoek enkel met competente en betrouwbare rechercheurs die beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek, bijvoorbeeld forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installatie bij plaatsing van camera’s en dergelijke. Bescherming van uw privacybelangen hebben bij ons een hoge prioriteit. Omdat wij het ons heel goed kunnen voorstellen dat u niet wilt dat er informatie over uw bedrijf of uw ziekteverzuim onderzoek naar buiten komt wordt er discreet met de informatie omgegaan.

Neem direct contact op voor een ziekteverzuim onderzoek

Heeft u het vermoeden dat er binnen uw bedrijf of organisatie sprake is van onrechtmatig ziekteverzuim? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigdheid door middel van een onderzoek naar ziekteverzuim. U kunt direct een afspraak maken met één van onze rechercheurs. Heeft u nog vragen over het ziekteverzuim onderzoek? Verdere vragen kunt u middels de onderstaande button bij ons indienen.

Gratis intake Informatie aanvragen