Diefstal op werk


Heeft u het gevoel dat er verschillen in de voorraad zijn, of dat de cijfers of aantallen in uw voorraad niet kloppen? Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of fraude. Een onderzoek naar diefstal op het werk door Rebuss Bedrijfsrecherche, Privédetectives en juridisch adviseurs kan uw oplossing zijn.

Rebuss onderzoekt diefstal op het werk

Mocht u twijfels hebben wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsfraude? Schakel de rechercheurs van Rebuss Bedrijfsrecherche in voor de uitvoering van een gedegen onderzoek. Rebuss staat voor de oplossing voor fraude en vermissing binnen uw onderneming. Bij Rebuss Bedrijfsrecherche bent u zeker van een expert met ruime ervaring op gebied van opsporing van misstanden.

Waarom een onderzoek door Rebuss laten uitvoeren?

Rebuss Bedrijfsrecherche, privédetectives & Juridisch adviseurs is door een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau met meer dan 15 jaar ervaring binnen de opsporing. Onderstaand ziet u nog meer voordelen van een onderzoek naar diefstal op het werk door Rebuss:

  • Duidelijk en helder
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Altijd volgens de wetgeving
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Rebuss werkt enkel met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn en beschikken over de juiste kwalificaties en competenties. Zo werken wij met forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij het plaatsing van camera’s, sociaal rechercheurs en oud politie rechercheurs. Bij ons staat de bescherming van uw privacybelangen voorop. Bovendien gaan we integer om met uw bedrijfsinformatie. In het kader van imagoschade is dit zeer wenselijk.

Ja, ik wil een onderzoek naar diefstal op het werk!

Heeft u een vermoeden van fraude of bent u werknemer die diefstal of fraude vermoed? Kies ervoor om uw vermoeden anoniem te melden zodat we contact met het betreffende bedrijf kunnen opnemen. Ook kunt u uw vraag stellen via onderstaande button. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid.

Gratis intake Informatie aanvragen