Rebuss recherchebureau


Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een naam die veel betekent. Het staat voor de oplossing van fraude en diefstal of vermissing binnen uw bedrijf of privé situatie. U bent op zoek naar experts op het gebied van opsporing? een digitaal rechercheur, bedrijfsrechercheur? Een recherchebureau dat u kan helpen met het opsporen van vermeende fraude binnen uw bedrijf? Of zoekt u juist een privédetective? Rebuss helpt oplossen.

Rebuss is integer en discreet. Er werken bij dit recherchebureau rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop (volgens de privacygedragscode). Dit recherchebureau is niet voor niets een door Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat op zoek is naar waarheidsvinding.

Maar wat maakt Rebuss dan uniek?
Rebuss recherchebureau is door ruime ervaring vertrouwd met het gehele justitiële apparaat. Van politieonderzoek tot alle ins & outs op juridisch gebied en bedrijfsrecherche. (zie ook Juridisch advies). Waar anderen vast lijken te lopen, komt Rebuss als rechercherbureau met inventieve oplossingen. Bij Rebuss Recherchebureau werken mensen die waarheidsvinding hoog in het vaandel hebben en hiervoor de betreffende kwalificaties hebben. Kortom, voor iedere recherchedienst zetten wij de juiste persoon in.

Als recherchebureau weten wij als geen ander dat recherchewerk meer is dan alleen feiten opsporen. Bij elke zaak zijn mensen betrokken, elke zaak maakt onverwachts emoties los. De recherchercheurs van Rebuss Recherche houden hier rekening mee.

Rebuss Recherchebureau staat bekend om haar kwalitiatief uitgebreide rapportages die opbebouwd zijn uit enerzijds de juridische gedachte en anderzijds het rechtmatig verkregen bewijs.

Wie zijn onze klanten?
Wij richten ons op de advocatuur en de zakelijke markt. Daarnaast zijn ook particulieren voor een privédetective of privéonderzoek welkom bij ons.

Vrijblijvend kennismaken met ons? Neem contact op met Rebuss Recherchebureau te Zeist (Utrecht)

Gratis intake Informatie aanvragen