Prive detective in Arnhem


Bent u op zoek naar een privé detective in Arnhem of omstreken? Privé detectives zijn vandaag de dag inzetbaar voor veel meer taken dan getoond wordt in films zoals Sherlock Holmes. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een weggelopen kind, vermissing, loverboypraktijken, stalking of een vreemdgaande partner? De detectives van Rebuss Recherche helpen u. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste vergunningen en diploma’s bezit om bovenstaande onderzoeken voor u uit te voeren. Wij zijn erg centraal gevestigd, namelijk in Zeist en hierdoor zijn we inzetbaar door heel Nederland. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een privé detective in Arnhem? Dan staat Rebuss in no-time voor u klaar!

Recherchebureau Rebuss: veelzijdige experts

Bij recherchebureau Rebuss zijn we expert op het gebied van informatieopsporing. Bij ons zijn enkel integere en resultaatgerichte medewerkers in dienst en bovendien is ons recherchebureau door justitie en politie gecertificeerd. Onze rechercheurs beschikken over alle kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera’s, juristen, oud politiemedewerkers, enzovoort. Rebuss beschikt over vele expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop. Onze privé detectives in Arnhem helpen u graag met eerdergenoemde privézaken, maar wij helpen u ook graag met onder meer de volgende zaken:

  • Onrechtmatig ziekteverzuim;
  • Kredietwaardigheid;
  • Uitkeringsfraude;
  • Bedrijfsdiefstal;
  • Vervalsing;
  • Schending van overeenkomsten.

Onze werkwijze

Recherchebureau Rebuss ontzettend breed inzetbaar. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Onze kracht zit ‘m ook in het feit dat we veel vrouwelijke professionals inzetten. Zij worden niet snel gezien als rechercheurs. Onze werkwijze is daarnaast duidelijk en helder en onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd. Mocht er een rechtszaak komen, dan is er voldoende informatie. Benieuwd of we uw kwestie ook onderzoeken? Schroom niet om contact met ons op te nemen bij bepaalde vermoedens of ontdekkingen. Wij helpen u graag de situatie helder te krijgen.

Meer informatie

Wilt u weten wat een privé detective van Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Arnhem? Neem dan gerust contact op. U kunt bellen naar 06-18810466, ons mailen of het contactformulier invullen. U kunt direct een gratis intake aanvragen evenals een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Kom in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van Rebuss!

Gratis intake Informatie aanvragen