Prive detective in Den Haag


Bent u op zoek naar een prive detective in Den Haag of elders in het land? Wanneer u denkt aan een prive detective, associeert u dat waarschijnlijk al snel met Sherlock Holmes die door donkere steegjes sluipt om een duister personage te achtervolgen. Prive detectives zijn vandaag de dag echter inzetbaar voor vele diverse taken. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een vermissing, een weggelopen kind, loverboypraktijken, een vreemdgaande partner of stalking? Het recherchebureau Rebuss Recherche is dan een oplossing. Wij zijn een betrouwbaar recherchebureau dat alle wettelijke vereiste diplomas en vergunningen bezit om bovenstaande onderzoeken voor u te laten uitvoeren. Wij zijn erg centraal gevestigd, namelijk in Zeist bij Utrecht en hierdoor inzetbaar door heel Nederland. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een prive detective in Den Haag? Dan staat Rebuss voor u klaar!

De veelzijdigheid van Rebuss experts

Bij recherchebureau Rebuss zijn we expert op het gebied van informatieopsporing. Bij ons zijn enkel integere en resultaatgerichte medewerkers in dienst en bovendien is ons recherchebureau door justitie en politie gecertificeerd. Ook werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van cameras enzovoort. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop. Onze priv detectives in Den Haag helpen u of uw organisatie graag met onder meer de volgende zaken:

 • Kredietwaardigheid;
 • Uitkeringsfraude;
 • Bedrijfsdiefstal;
 • Onrechtmatig ziekteverzuim;
 • Vervalsing;
 • Schending van overeenkomsten.

Ook voor onderzoeken in de privesferen kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan:

 • Afpersing/chantage onderzoek;
 • Stalking onderzoek;
 • Cameraplaatsing en verhuur;
 • Alimentatie-onderzoek;
 • Onderzoek naar vermiste personen;
 • Onderzoek bij bezorgdheid (loverboy, drugs, relaties, vreemdgaan, weglopen).

Schroom niet om contact met ons op te nemen bij bepaalde vermoedens of ontdekkingen. Wij helpen u graag de situatie helder te krijgen.

Waarom recherchebureau Rebuss?

De politie kan u bij sommige vraagstukken niet direct helpen. Toch kunnen deze vraagstukken uw leven flink gaan beheersen. Rebuss garandeert diepgaand onderzoek door ervaren prive detectives en andere experts. Het is namelijk van groot belang dat bedrijfsdiefstal of fraude tot in de puntjes wordt uitgezocht en geanalyseerd. Ook voor privonderzoeken is het belangrijk dat u verzekerd bent van diepgaand onderzoek door specialisten. Daarom werken we enkel met specialistische rechercheurs die rapportages maken die zeer sterk juridisch onderbouwd zijn. Onze werkwijze is helder en onze troef zijn onze vrouwelijke rechercheurs, zij vallen niet zo op als prive detective. Kiezen voor Rebuss is daarom een zeer verstandige keuze.

Prive detective inhuren in Den Haag

Wilt u weten wat een prive detective van Rebuss voor u kan betekenen in de omgeving Den Haag? Neem dan gerust contact op. U kunt bellen naar 06-18810466, mailen of het contactformulier invullen. U kunt direct een gratis intake aanvragen evenals een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Gratis intake Informatie aanvragen