Bedrijfsrecherche inschakelen


Heeft u sterke aanwijzingen dat een medewerker binnen uw organisatie zich schuldig maakt aan bedrijfsdiefstal of fraude? Klopt de boekhouding niet, mist u inventaris of heeft u het vermoeden dat vertrouwelijke informatie door wordt verkocht? In dit soort situaties wilt u dit tot op de bodem uitgezocht hebben. Daarvoor kunt u het best een bedrijfsrecherche inschakelen. Bent u op zoek naar een bedrijfsrecherche die uw probleem professioneel kan oplossen? Dan bent u bij Rebuss aan het juiste adres! Wij handelen uw problemen, zoals bijvoorbeeld bedrijfsdiefstal of fraude, discreet en professioneel af.

Gratis intake Informatie aanvragen

Diefstal binnen een bedrijf kan op diverse wijzen worden gepleegd. Een camera plaatsen is een optie. Maar wat mag volgens de wet nu wel, en wat mag er niet. Kiest u voor een confrontatie met de betreffende medewerker of vraagt u zich af hoe de ontslagprocedure bij zo een geval in zijn werk gaat? Rebuss heeft jarenlange ervaring in het oplossen van bedrijfsdiefstal en fraude en kent al de wetten en regels op dit gebied.

Over Rebuss

Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt, een welbekende naam op het gebied van recherche en onderzoek. Rebuss is een detectivebureau dat beschikt over verschillende expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Door deze kennis te delen en te combineren is Rebuss Recherche een veelzijdig recherchebureau ofwel detectivebureau waar mensen werken met passie en kennis van het vak. Rebus heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in informatieoplossing en werkt met deskundig en resultaatgerichte rechercheurs. Wilt u bedrijfsrecherche inschakelen? Dan is Rebuss is een erkend recherchebureau dat beschikt over alle wettelijke vereiste diploma’s, vergunningen en andere papieren en door politie en justitie is gecertificeerd zodat zij in staat zijn om op elk gewenst niveau onderzoek voor u te verrichten.

Bij ieder onderzoek gaan onze medewerkers deskundig te en volgens de juiste stappen te werk. De juiste aanpak verschilt per situatie en dus ook per onderzoek. Om tot de beste resultaten te komen werken wij onder andere samen met forensische en digitaal rechercheurs en installateurs bij plaatsing van camera’s. Als u bedrijfsrecherche wil inschakelen, kunt u ervan uit gaan dat u met Rebuss een professioneel recherchebureau uitkiest. Wij beschikken over verschillende expertises bij onderzoek naar personen, diefstal en fraude. Bij elk uit te voeren onderzoek staan uw privacy- en gegevensbescherming voorop. Daarnaast zullen wij er alles aan doen om elke vorm van imagoschade zoveel mogelijk te beperken.

Indien u vermoedt dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen gepleegd worden dan is het verstandig dit direct serieus te nemen en een recherchebureau in te schakelen. Wij werken met een snelle dossiervorming en zo min mogelijk interne communicatie hieromtrent. Dit is belangrijk bij een vermoeden van bedrijfsdiefstal en cruciaal om erger te voorkomen met als resultaat de vermeende fraude te stoppen. Te late actie kan ook daadwerkelijk te laat zijn doordat de dader door heeft dat er onderzoek wordt gedaan en zijn of haar sporen al gewist kan hebben. Daardoor wordt de kans kleiner dat de dader gepakt kan worden.

Gratis intake Informatie aanvragen

Situaties die zich kunnen voordoen

Zie hieronder een aantal situaties waarbij een bedrijfsrecherche nodig kan zijn:

Bedrijfsrecherche inschakelen? Neem contact op!

Wilt u vermoedens van fraude of bedrijfsdiefstal in uw onderneming tot op de bodem uitgezocht hebben door bedrijfsrecherche in te schakelen? Dan staat Rebuss voor u klaar! Heeft u interesse in een offerte, dan kunt u deze geheel vrijblijvend aanvragen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met recherchebureau Rebuss. Dankzij onze centrale ligging zijn wij inzetbaar in het hele land! Bespreekt u de situatie liever face to face dan bent u altijd welkom op ons bureau in Zeist voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Gratis intake Informatie aanvragen