Bedrijfsrecherche inschakelen


Bent u op zoek naar een bedrijfsrecherche die uw probleem professioneel kan oplossen? Dan bent u bij Rebuss aan het juiste adres! Wij handelen uw problemen, zoals bijvoorbeeld bedrijfsdiefstal, discreet af.

Diefstal binnen een bedrijf kan op diverse wijzen worden gepleegd. Een camera plaatsen is een optie. Maar wat mag volgens de wet nu wel, en wat mag er niet. En hoe gaat de ontslagprocedure bij zo een geval in zijn werk? Rebuss heeft jarenlange ervaring in het oplossen van bedrijfsdiefstal en kent al de wetten en regels op dit gebied.

Over Rebuss

Rebuss Recherche is een detective bureau dat beschikt over verschillende expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen, van privéonderzoek tot bedrijfsrecherche. Door deze kennis te delen en te combineren is Rebuss Recherche een veelzijdig recherchebureau ofwel detectivebureau waar mensen werken met passie en kennis van het vak.

Indien u vermoedt dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen gepleegd worden dan is het verstandig dit direct serieus te nemen en een recherchebureau in te schakelen. Wij werken met een snelle dossiervorming en zo min mogelijk interne communicatie hieromtrent. Dit is belangrijk bij een vermoeden van bedrijfsdiefstal en cruciaal om erger te voorkomen met als resultaat de vermeende fraude te stoppen. Te late actie kan ook daadwerkelijk te laat zijn.

Situaties die zich kunnen voordoen

Zie hieronder een aantal situaties waarbij een bedrijfsrecherche nodig kan zijn:

  • Onrechtmatig ziekteverzuim;
  • Uitkeringsfraude;
  • Falsificatie of vervalsing;
  • Bedrijfsdiefstal;
  • Schending van overeenkomsten;
  • En nog veel meer situaties.

Interesse? Neem contact op!

Interesse in een offerte, vraag er een vrijblijvend aan. Neem contact op met recherchebureau Rebuss. Ons vrijblijvende intakegesprek is altijd gratis!

Gratis intake Informatie aanvragen